maanantai 28. toukokuuta 2012

Viimeisiä viedään

Enää yksi "koulu"päivä ja sitten kevätjuhla :) Huomenna menen luokan kanssa leffaan/vesipuistoon ja syömään.
Tänään siivosimme keittiöluokkaa ja tutkailimme t-paitoja, joihin olimme tehneet erilaisia tahroja ja sitten kokeiltu erilaisia puhdistusmenetelmiä. Laimennettu Fairy (tms. käsitiskiaine) oli useimmissa tahroissa tehokkain.

Viime viikolla olimme luokan kanssa piknikillä Alppipuistossa (kaunis puisto "metsän" keskellä, aivan junaradan varrella lähellä Pasilaa). Eväitä oli paljon ja aurinko poltti :)

Kävin myös vähän shoppailemassa viimeisiä palkkarahojani, ostin legginssit, chinot (=housut) ja hamekangasta kahteen hameeseen. Eurokankaaseen jäi vielä paljon ihania kankaita :)

Parvekkeen istutukset ovat päässeet jo hyvin kasvuun, kylvin osan uudestaan ja nyt puskee jo basilikaa, kamomillaa ja salaattia. Liian varhain siis aloitin. Pavuille haluaisin isomman astian, jotta sitten myös saisimme satoa kunnolla. Tein vanhasta pinnasängystä kukkapöydän :D saatan joskus laittaa kuvan siitä (lupailen, mutta ei välttämättä toteudu). Näillä näkymin menen mummolaan 8.6. ja viipyilen siellä muutaman viikon. Pikkuveli on lupautunut siksi aikaa kastelemaan kasvejani.

Haikeaa, että talouskoulu loppuu jo :( Aika on kulunut hurjan nopeasti ja olisi ollut kiva, jos talouskoulu olisi kestänyt pitempään, mutta odotan myös kirjettä lähihoitaja-kaksoistutkintoon :) Ja hei! Jos minulla on parveke, jossa voin kasvattaa kasveja Helsingissä asuessani, ei haittaisi vaikka opiskelut venyisivät neljän vuoden pituiseksi ja olisihan silloin vähemmän stressiäkin. Mutta niin... vielä en uskalla liikoja toivoa :D Kirje ei ole vielä tullut.

Nyt iltapalalle :) Ulkona sataa vettä, ihanaa! Säät viilenee, ihanaa! Kamala allergia alkaa helpottaa, ihanaa!


1 kommentti:

suvi kirjoitti...

Alppipuistoon liittyy minulla satoja muistoja,asuinhan pari vuotta ihan vieressä:)Kaunis ja uskomattoman rauhoittava paikka siinä junaradan lähellä:)
talouskoulusi on kohta ohitse,mutta varmasti sen aikana saamasi opit ovat elämässäsi vielä suureksi avuksi!