sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Suomenlinnassa

Suomenlinnassa paistattelemassa. Kuvassa näkyy uudet kengät, merkki Warp.

Tänään tapasin kaveriani ja menimme kenkäostoksille ja Suomenlinnaan. Kengät löytyi muutaman liikkeen jälkeen, tosin ensimmäisessä olisi ollut samanlaiset (toisen merkkiset) halvemmalla, mutta nämä Stadiumista ostetut olivat paljon mukavammat jaloissa. Jos näitä kenkiä löydän joskus halvalla, niin ostan niitä kyllä varastoon :D Ja jos tulee likaisiksi niin niihin voi piirtää tai värjätä harmaaksi/mustaksi.

Tänään oli todella hyvä sää mennä Suomenlinnaan, menomatkalla lautalla tuli tosin kylmä, mutta tuolla kallioilla oli ihanan lämmintä ja kotiin tultua huomasin, että kasvot olivat punaiset. Maisemat olivat talven jäljiltä minun makuuni hieman karut, ruoho näytti ennemminkin heinältä ja muuta kasvillisuutta ei juurikaan ollut. Kesällä menen uudestaan valokuvaamaan :) Ja sitä ennen täytyy käydä "Suokissa" lenkillä ja kiertää kaikki saaret ja tiet. Olen sitä mieltä, että Suomenlinna on Helsingin kaunein paikka, ja korvaa Tukholman- ja Tallinnan-nälkääni (vanhojen talojen ja mukulakiveyksien osalta).


Ja muihin kuulumisiin:

- Otin töistä loparit. Ei sitä kauaa jaksanut...
- Sain kutsun lähihoitajan kaksoistutkinnon soveltuvuuskokeeseen ja opettajien haastatteluun :S IIK!!
- Kuntoremontti olisi paikallaan, vaaka ja valokuvat eivät valehtele. Jospa alkaisin tosissaan käyttämään koulussakin portaita hissin sijaan ja kävelemään vähintään kahdesti viikossa koulusta kotiin... Ja voisi sitä koulun kuntosaliakin taas alkaa käyttämään.

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

Oispa saanut olla mukana:)Suomenlinna on kaunis paikka...Kauneimpia paikkoja Helsingissä,totta!Tykkään siellä kaikista merenrannoista,Lauttasaaren kalliot siellä 65A.n päättärillä olivat minun lempi-paikkojani;)