tiistai 10. huhtikuuta 2012

Plääh

(Äläkee ihmetelkö, jos näette "haamupostauksen", oli oma muistiinpano, jota ei pitänyt julkaista)

Koulu alkoi vihdoin(?) ja sain kuulla (sen mitä olin sunnuntaina aavistanut), että opettaja oli saanut tytön toissapäivänä. Se siis tarkoitti sitä, että meillä on nyt kolmen viikon ajan sijainen (ja myös sitä, että yksi täällä hinkuu päästä näkemään vauvan).

Ensimmäisellä tunnilla meillä oli kodin pieniä korjaustöitä. Osa tuunasi vanhoja tuoleja ja minä tein tarjottimen decoupage-tekniikalla. Ja tottakai valkoinen tarjotin hempein kukin, kuinkas muutenkaan. En muista milloin meillä seuraavan kerran on kpk:ta, silloin lakkaan tarjottimen viimeisen kerran ja saan sen toivottavasti myös kotiin.

Toinen tunti oli kodin tekstiilien huoltoa yms. ja käsittelimme eri kangasmateriaaleja ja niiden hoitoa.
Viimeisellä tunnilla oli lasten hoitoon liittyviä tehtäviä atk-luokassa. Aiheena oli lasten tapaturmat ja niiden ehkäisy. Aika tuttua kauraa (=tylsää siis).

Ulkona oli niin kirkas ja lämpöinen sää, että päätin kävellä kotiin. Kadut pölisi ja autot kaasutti, mutta kestin loppuun asti! Hietaniemen hautausmaan kautta täytyi kuitenkin loppumatkasta kulkea. I don't really like spring...

Pääsiäinen kului ristipistoja sekä villapaitaa tekiessä. Ja töissäkin tuli oltua torstaina ja lauantaina (ja ihmiset eivät pitäneet siitä, että PÄÄSIÄISENÄ soitetaan, tosin ymmärrän heitä, en haluaisi, että minulle soitettaisiin koskaan markkinointi/kaupusteluasioista).

Nyt pitäisi käydä kaupassa ostamassa maustamatonta viiliä ja hedelmiä. Ylläri pylläri en ennen pitänyt yhtään maustamattomasta viilistä (enkä kyllä vieläkään), mutta kun sekaan heittää hedelmiä, niin johan maistuu!

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

:)Olisitpa lähellä kun meidän uusi vauva päättää syntyä:)siihen on aikaa vielä...
ensi talvena sitten;)