sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

100 pohdintaa ja asiaa minusta

Täytyy tänne blogiin joskus jotain kirjoitella. Ihan sama, vaikka tällaisia minun päänsisäisiä pohdintoja ja mietiskelyjä. Välillä pääni sisällä on upeita vehreitä maisemia, välillä alias-pelin tyylisiä kortteja sikin sokin ja välillä ala-asteelta äidinkielen tunneilta tuttuja ajatuskarttoja. Välillä pelkkää tekstiä ja välillä minä itse pääni sisällä pohdiskelemassa. Tajusitteko? Ihan sama.

Kokeilen saanko listattua 100 asiaa itsestäni, voi olla, että osan jo tiedätte.

1. Olen HYVIN vanhanaikainen tiettyjen asioiden suhteen. Niin moraalisesti kuin vuosisatojenkin mieltymyksinä (miten muuten tuon voisi selittää... pidän siis 1800-luvusta).

2. Olen HYVIN tunnollinen (paitsi tämän blogin päivittämisen suhteen). Joskus vain en voi käsittää esimerkiksi joidenkin näkemystä siitä, että säännöt on tarkoitettu rikottavaksi.

3. Minun on HYVIN vaikea kulkea liikennevaloissa punaisia päin. Joskus kouluaamuina syyllistyn tähän, koska olen niin tunnollinen, etten halua myöhästyä tunnilta minuuttiakaan. Toisaalta katson halveksuen ihmisiä, jotka kulkevat punaisia päin.

4. En voi sietää tupakan savua. Voit olla varma, että jos kuljen ohitsesi kun poltat, saat minulta pahan mulkaisun.

5. Olen usein todella omituinen.

6. Minulla ja äitillä on omanlaisemme (mustakin) huumori.

7. Nauran joskus (väsyneenä) niin paljon, että lopetan hengittämisen. Syy: ks. kohta 6

8. Olen pyörtynyt, kun olen nauranut niin kovasti.

9. Pidän itseäni välillä parempana ihmisenä kuin joitain muita. Tästä on vaikea päästä eroon :(

10. Olen välillä todella ajattelematon.

11. Joskus taas ajattelen/säälin muita niin paljon, että olen aivan maassa.

12. Olen aivan hulluna lapsiin, iällä ei väliä, kunhan eivät ole teini-ikäisiä :D

13. Olen joskus aika "villi". Silloin minua kuvaa parhaiten ehkä sanat päätön kana ja apina.

14. Pidän järjestelmällisyydestä, mutta sänkyni, vaatekaappini ja hyllyni eivät sitä myönnä.

15. Inhoan ihmisten "lokeroimista"/"luokittelua", mutta joskus vain on helpompi käyttää joistain ihmisistä kuvaavaa sanaa, esim. "hippi", "snobi" tms.

16. En pysty juomaan maitoa. Lopetin maidon juonnin varmaan alle kouluikäisenä ja sen jälkeen olen pari kertaa yrittänyt juoda, mutta siitä ei ole tullut mitään. 8.luokalla join kylässä lasillisen täysmaitoa. Ihme kyllä, sain kaiken juotua, kotona yritin myöhemmin uudestaan eikä enää onnistunut :(

17. Olen nähnyt hereillä ollessani muutaman kerran näkyjä ja ne ovat toteutuneet. Yhden näyn sain tietää toteutuneen vasta monen kuukauden kuluttua. Näin tässä äskettäin taas näyn, mutta jos se toteutuu, niin se tapahtuu vasta kesällä.

18. Mikael-bussikuskin pahoinpitelyn jälkeen olen pelännyt aina, kun isi on ollut töissä.

19. Mietin joskus asioita ehkä hieman liikaa.

20. Olen aika vainoharhainen. Vähän joka asiassa. "Nyt ne puhuu musta pahaa selän takana", "nyt mulla on joku kauhee tauti".

21. Kirjoitan mieluiten kirjakielellä, mutta puhun hieman sekalaisesti.

22. Minulla on puhevika, mutta aloin talouskoulussa käyttää r:ää. Kaikki sanat ei kuitenkaan onnistu, kieleni alkaa kramppaamaan ja väsyy r:n käyttämisestä sen verran, että kotona en sitä jaksa käyttää.

23. Pidän vesi- ja lumisateesta, 18-20 asteen kesäpäivistä ja yli 15 asteen pakkasista.

24. Pelkään hieman käsitellä raisuja hevosia, selässä tunnen kuitenkin hallitsevani hevosta.

25. Tykkään ratsastaa eniten isoilla hevosilla. Isoimmat ovat olleet säkäkorkeudeltaan yli 180cm.

26. Parhaat hetket satulassa on ollut, kun ensimmäisen kerran pääsin erään Taaben selkään. Heti huomasi, että me sovimme yhteen ja varsinkin laukkaaminen Taabella oli ihanaa. Toinen kerta oli se, kun sain ratsastaa ratsastuskoulun pitäjän omalla kilpahevosella! Sekin oli todella korkea, mutta niin kiltti ja hyvin koulutettu, ettääh <333 Ja sekin oli hyvä kokemus (loppuenlopuksi), kun minulla lähti jalustimet laukassa, mutta pysyin selässä ja laukkasin ilman jalustimia :) Nyt olisi kova hinku ratsastamaan ilman satulaa.

27. Tykkään puhua itsestäni :D

28. Mutta vastapainoksi haluan kuulla myös toisista.

29. Olen hyvin utelias ja haluan tietää kaikesta kaiken.

30. Haluaisin perustaa oman kylän, jossa olisi minun laatimat säännöt, minun suunnittelemat talot ja maisemat, paljon luontoa (=maaseutua), paljon eläimiä ja asukkaat, joilla ei muuten olisi varaa/mahdollisuutta asua maalla.

31. Haluaisin pelastaa kaikki maailman lapset.

32. Haluaisin perustaa oman päiväkodin ja koulun.

33. Siksi aion lähihoitajakoulun jälkeen mahdollisesti mennä opiskelemaan luokanopettajaksi ja kotitalouden sekä terveystiedon opettajaksi (kaksi viimeistä siksi, että ne on kivoja aineita ja tunnen olevani parhaimmillani juuri niissä).

34. Toisaalta haluaisin vain muuttaa maalle omaan pieneen mummonmökkiin eläinteni kanssa erakoitumaan.

35. Ja toisaalta haluaisin hirveästi oman perheen isoine lapsilaumoineen, isoine kuraeteisineen ja isoine kauppaostoksineen.

36. Kuinka moni minun ikäiseni haluaisi niin suuren perheen kuin minä?

37. En osaisi kuvitella olevani ainoa lapsi, enkä halua. Ketään sisarustani en pois antaisi ja lisää ottaisin vastaan. Moni kysyy/sanoo, että "onko tyhmää, kun on niin monta...", "onko teillä kamala melu", "teillä on varmaan tosi iso koti", "haluaisitko olla ainoa lapsi", "haluatko isona paljon lapsia", "saatko omaa rauhaa kotona" jne. Vastaan: NO EI TODELLAKAAN!, no eipä sen enempää kuin pienemmällä perheellä, meillä on suhteellisen pieni koti, mutta en viihtyisi isommassa, en haluaisi olla ainoa lapsi, haluaisin paljon lapsia, saan omaa rauhaa välillä liiaksi. Välillä pitää mennä kerjäämään pikkusisaruksilta pientä riehumishetkeä tai vastaavasti sylihetkeä.

38. Näitä sataa juttua on vaikea keksiä, mutta jatketaan nyt kun aloitinkin.

39. Minulla on useampi projekti kesken, mm. sisustuslehtien läpikäyminen ja kierrätys, päiväpeiton teko (ollut kesken jo kaksi vuotta), vaatekaapin siivous, villapaita (kainalo-vaihe alkanut!), yhtäkään lapasta en ole saanut käyttöön asti valmiiksi...

40. Vaikka ikä sallii, en ole käynyt baarissa, enkä "vetänyt kännejä", enkä usko, että koskaan tulenkaan.

41. En ymmärrä heitä, jotka "vetävät kännit". Parempi taito pitää hauskaa ilman kännejä, kuin vetää mahdollisimman monta tölkkiä olutta.

42. Olen todella kylmä ja töykeä pojille, jotka eivät osaa käyttäytyä asiallisesti.

43. En voi käsittää, miten joku voi puhua todella rumasti toiselle (esim. opettajalle) päin naamaa. (perheenjäseniä ei lasketa)

44. En kanna kaunaa ja siitä olen kiitollinen. Tosin kauan kauan sitten yksi pikkusiskoistani omi yhden minun leluni ja tuhosi sen lopulta ja vielä joskus harmittelen lelun perään.

45. En suutu joka asiasta, vaan suuttumukseni jää sisälleni muhimaan ja kun niitä on tarpeeksi kasautunut, ne purkautuvat kaikki kerralla ulos aika moisena räjähdyksenä (poikkeuksena kohta 54).

46.  Joskus tuntuu vain hyvältä saada huutaa toiselle.

47. Joskus tekisi mieli huutaa muuten vain, ihan huutamisen ilosta.

48. Rakastan nukkumista, mutta (kuten nyt) menen toisinaan aivan liian myöhään nukkumaan.

49. En kuitenkaan tykkää nukkua myöhään. "Nuku vielä hiukan, torku hiukan, makaa kädet ristissä vielä hetki, niin köyhyys käy päällesi kuin rosvo, puute niin kuin röyhkeä kulkuri." (Sananl. 24:33-34), "Älä pitkään nuku, ettet köyhdy, nouse varhain, niin syöt kylliksesi." (Sananl. 20:13) Tuntuu siltä, kuin olisin (niinkuin olenkin) tuhlannut ison osan päivästä. Eikä selkänikään pidä siitä.

50. Minulla on tapana polttaa käteni uunissa. Viimeksi tällä viikolla ja aika kipeästi :-/

51. En pidä rock:ista, hevistä, R'n'B:stä, teknosta yms. musiikista, kuuntelen klassista ja hengellistä musiikkia, pääasiassa gospelia.

52. Pureskelin 18-vuotiaaksi asti kynsiä. Lopetin, kun aloin häpeillä ja yritin peitellä rumia kynsiäni. Ja kyllähän se oli ällöttävää...

53. Minulla kuitenkin on tapoja, joista en vain pääse eroon.

54. Suutun lähes päivittäin itselleni milloin mistäkin.

55. Unohdan erittäin helposti asioita. Saatan mennä kauppaan ostamaan kevytmaitoa, mutta jo eteisessä täytyy kysyä äitiltä, että mitä meninkään hakemaan.

56. Olen todella laiska tällä hetkellä, mutta haluaisin todella kovasti mennä lenkkeilemään ja voimistella. Jäänyt silti siihen toiveajatteluun.

57. Saatan kesken jonkun tekemisen alkaa ajattelemaan jotain ja unohdan kaiken muun, enkä kuule mitään.

58. Pidän lukemisesta todella paljon ja silloin tuntuu, kuin olisin itse mukana kirjan tapahtumissa, silloinkaan en kuule mitään ja unohdan kaiken muun.

59. Yksi syy, miksi suutun itselleni on liiallinen haaveiluni ja ajatteluni, varsinkin silloin, kun pitäisi keskittyä johonkin tärkeämpään.

60. Minusta tuntuu, ettei kukaan ole jaksanut lukea tähän asti... Jatkan silti, koska en osaa lopettaa.

61. En meikkaa, pesen hiukseni vain soodalla ja etikalla (ja tänään teellä, joskus kananmunilla, tulevaisuudessa nokkosvedellä) ja en käytä hajuvesiä. Pyrin myös olemaan käyttämättä mitään hiuslakkoja.

62. Tietokoneeni akku on rikki ja läppärini sinnittelee uuden virtajohdon avulla. Näen tietokoneesta, kuinka monta prosenttia on käytettävissä ja puhun aina, että "tietokoneellani on kaksikymmentäseitsemän prosenttia elinaikaa". Odotan sitä, kun ei ole yhtäkään prosenttia. Reilu kuukausi sitten oli yli 55% ja tämän päivän (tai oikeammin eilisen) aikana prosentit ovat tippuneet 29:stä 27:ään :(

63. Haaveilen eläväni joskus täysin ilman sähköstä riippuvaisena olemista. Ainoa, mitä kaipaisin, olisi kamera, pakastin ja monitoimikeittiökone (soseet, tuoremehut...).

64. Mietin usein, että en ikinä löydä miestä, joka haluaisi mennä minun kanssani naimisiin. Kuka olisi valmis luopumaan sähköstä, elää metsässä pikkumökissä, teurastaa minulle eläimeni ja syödä pääasiassa kasvismössöä, kestämään määräilyä ja kaikkia eläimiä... Ja kuitenkin haluaisin mahdollisimman tavallisen miehen, joka ei olisi hippi (katsos, taas käytän "lokeroita").

65. Huomaan olevani joissain asioissa todella valikoiva ja nirso (mm. ruoka)

66. R-a-k-a-s-t-a-n Kotipizzaa (jauheliha-, margherita-, tropicana- ja pepperoni-) Burgerpizzaa haluaisin maistaa.

67. Tykkään pohjapiirustusten tekemisestä. Pääasiassa oman unelmieni kodin pohjiksia, kokeilen erilaisia pohjaratkaisuja jne.

68. Haluaisin osaa soittaa pianoa ja aion vielä joskus oppia. 

69. Kun videolla pianoa soittava Michael W. Smith tulee taas Suomeen, menen aivan varmasti siskojeni kanssa kuuntelemaan! Ja hän ei vain soita pianoa, vaan myös laulaa! 

70. Haluaisin myös ottaa joskus laulutunteja, koska pidän laulamisesta, mutta en pidä lauluäänestäni ja laulan todella epävireisesti ja nuotin vierestä.

71. Pidän yhteyttä vain harvoihin vanhoihin luokkakavereihin, mutta he joihin yhteyttä pidän, ovat todella tärkeitä ja toisaalta haluaisin vielä tavata heitä muitakin.

72. Suomenlinna on Helsingissä se "rakkain" paikka kodin ja Suur-Helsingin kristillisen koulun jälkeen.

73. Minulla on usein hyvin vahvoja mielipiteitä ja ennakkoluuloja, mutta pystyn myös muuttamaan niitä. Esimerkkinä luin kerran vauva.fi:n keskustelupalstalta, kun joku äiti mollasi Super-Marjoa ja oli vetänyt herneen nenään, kun Marjolla ei ole ollut raskauden jälkeistä masennusta. Kirjoittaja antoi sellaisen kuvan, kuin Marjo olisi halveksinut kaikkia masentuneita äitejä, mutta kun katsoin netistä kyseisen jakson, Marjo vain totesi, ettei hänelle ole koskaan tullut raskauden jälkeistä masennusta ja että hän on niin onnellinen, ettei ole masentunut. Ei hän missään vaiheessa puhunut siitä, etteikö muiden masennus olisi aiheetonta!

74. Ja muutenkin ärsyttää keskustelupalstojen ja yleensäkin netti-maailman kateelliset?, joutenolevat? "mammat" ja "kukkahattutädit", jotka aina jaksavat valittaa millon mistäkin. Tämän takia yritän pysyä poissa keskustelupalstoilta ja lukea tiettyjen blogien kommentteja, mutta joskus kuitenkin eksyn niitä lukemaan.

75. Stressaannun muutoksista. Näen joskus painajaisia, että huoneen järjestystä on vaihdettu tms.

76. En pidä yhtään siitä, jos minun tavaroihini kosketaan. Ärähdin kerran yhdelle silloiselle luokkalaiselleni pojalle, kun tämä oli mennyt penkomaan koululaukkuani.

77. Enkä varsinkaan pidä siitä, jos joku menee minun sänkyyni! Se nyt vain sattuu olemaan minun omani ja haluan pitää sen puhtaana (heko heko).

78. Olen kuitenkin liian kiltti, etten sano siitä mitään (paitsi sisaruksilleni, vaikka harvemmin ne sinne eksyvät).

79. Harvemmin sanon jollekin (paitsi perheenjäsenille), jos en pidä jostain.

80. Olen joskus aika antelias. Saatan ensin kieltäytyä jakamasta esim. suklaata, mutta sitten alkaa kaduttaa ja annan suurimman osan.

81. Kadun aina, kun teen jotain väärin/sanon ilkeästi. Voi, ette uskokaan miten kadun! Voin katua jotain vuosia.

82. Mutta minun on vaikea pyytää anteeksi.

83. Haluan jättää menneet taakse ja elää tulevassa.

84. Elän kai liikaa pilvilinnoissa, koska välillä todella ahdistun nykymaailman menosta.

85. Huolehdin usein liikaa.

86. Aloitin karkkilakon 28. kesäkuuta, mutta en enää muista oliko se vuonna 2010 vai 2011. Kuitenkin voin sanoa, että olen pysynyt :) Ja mikä parasta, on sellaisia nameja, mitä voin syödä. Eniten painaa vaakakupissa E-aineet ja niissäkin vain eläinperäiset ja keinotekoiset. Esim. minttu-lakun (sen sukulakun sukulaisen) ainoa E-aine on 153 eli lääkehiili = minulle sallittu. Seuraavana tulee vihlonta ja viimeisenä huonovointisuus. En tosin ole syönyt varmaankaan muuta, kuin noita lakuja...

87. Minulla on erilaisia "jaksoja" elämässäni, mm. terveellinen ruoka-, liikunta- tai siivousjaksoja. Nyt on pitkään ollut niin, että on ollut vain terveellinen ruoka-jakso ja sekin meni melko pian ohi.

88. Inhoan koulu-uintia, vaikka minun ei enää tarvitse moiseen osallistua :D Oli kamalaa ja traumatisoivaa, kun uimaopet pakottivat uimaan selkää syvässä altaassa.

89. Inhoan myös kilpailemista. Siksi en pitänyt esim. koululiikunnasta ja koulun urheilupäivistä. Se oli aina se kaikessa paras ja suosituin, joka voitti.

90. Minulla on kaikkea mitä tarvitsen, mutta silti haluan aina välillä vaikka mitä.

91. Minun on vaikea luopua tavaroistani, jopa roskista, kuten kauppakuiteista.

92. Olen huonoa shoppailuseuraa, mitään ei mielestäni kannata ostaa, paita on tehty huonosta kankaasta, kengät sattuu... lopulta shoppailukumppanini päättää olla ostamatta mitään.

93. Itse jahkailen paljon kaupassa. "Ostaisiko... eeeei... mutta mä haluuuun.... mutta kun en tarvitse... ehkä se sittenkin on hyödyllinen.... jos en nyt osta, se ei enää ole tarjouksessa.... en mä viitti... se on liian kallis..." ja lopulta: "MIKSI MÄ OSTIN TÄN?!" tai "MIKSI MÄ EN OSTANU SITÄ?!"

94. Olen välillä aika sarkastinen.

95. Olen aluksi todella ujo, mutta kun tutustutaan paremmin, niin huhhuh, pälätän ja vitsailen ja sekoilen...

96. Olen ikuinen lapsi.

97. Mietin, että piilottaisinko tämän päivityksen kellonajan, ettei äiti näkisi, mihin asti valvoin, mutta toisaalta...

98. ... en pysty salaamaan äitiltä mitään ;) äiti kyllä saa kuulla, jos minulla on ihastus (ei kai kovin usein...) tai jos olen maistanut Bailey'siä (mikä muuten oli ä-l-y-t-t-ö-m-ä-n pahaa ja vahvisti luuloni siitä, että alkoholi on pahaa, paitsi simassa) tai, jos olen valvonut liian pitkään.

99. Minulla on paljon tavoitteita, mutta en aina pysty niitä täyttämään. Huomenna (tai siis tänään) aion herätä ennen kahtatoista! (saa nähdä, miten käy!)

100. Haluan kasvattaa hiuksistani TODELLA pitkät.


Tätä oli loppuenlopuksi ihan kiva tehdä, vaikka vaikeaa oli ja aikaa meni pari-kolme tuntia (!!) Paljon tuli varmasti vanhaa tietoa, mutta myös paljon uutta. En tosin keksisi enempääkään. Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä.

Kommentoikaa hyvät ihmiset ja kirjoittakaa vaikka itsekin 100 asiaa itsestänne.

Pitäisi joku päivä päivittää myös Tulevan maalaisen muistikirja-blogianikin. Pitäisi listata ne E-aineet, jotka ovat peräisin luonnosta/joita itse voin syödä, en nimittäin ole vielä täysin perillä noista kaikista (ja vink vink, voisiko E-aineiden "keksijä" tehdä noille luonnollisille aineille oman kirjaimen?!)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Olen lueskellut blogiasi jo aika kauan, ja ollut onnellinen siitä, että sinunlaisia ihmisiä on (vielä?) olemassa. :) Itsekin haaveilen maallemuutosta, eläinlaumasta, mahdollisimman yksinkertaisesta (omavaraisesta, tällä hetkellä esikasvattelen vain ruokakasvien taimia ikkunalaudalla laittaakseni ne ilmojen lämmettyä parvekkeelle tuottamaan satoa :p), mielekkäästä, mahdollisuuksien mukaan yhteisöllisestä elämästä. Tunnistin paljon samanlaisuuksia tästä listauksesta (toisaalta joitakin aivan päinvastakkaisuuksiakin löytyi), ja tuli tarve kirjoittaa.

Tuosta kohdasta 64 haluaisin sanoa, että uskon vakaasti, että jostain löytyy siulle vielä toinen puolisko joka tykkää samanlaisista asioista kuin sinä, ja haluaa muuttaa vaikka sinne korpeen eläinlauman keskelle ja perustaa ison, oikein ison perheen. Itse pidin myös mahdottomana, että löytäisin pojan/miehen joka haaveilisi samoista asioista kuin minä, kun tuntui että kaikki saman ikäiset (olen 23-vuotias) elävät viikkoa vain perjantaita varten jolloin pääsee baariin vetämään lärvit (aargh) ja sitten jos on niitä, jotka tykkäävät enemmän kotielämästä, niin heillekin maalaiselämä olisi täydellinen kauhistus. (Hyi, siellä on hyttysiä! Miksi täällä on niin hiljaista? Joka paikkaan on niin pitkä matka, mitä jos haluaa yhtäkkiä vaikka hakea take awayna kiinalaista? Eihän maalla ikinä tapahdu mitään! Jne, jne..)

Yksinkertaisesti on vain tuntunut siltä, että on ollut aivan yksin haaveineen ja ajatuksineen. Melkein tuntunut, että elää väärässä ajassa. Kuka sitä nyt haluaisi "korpeen" asumaan kun kaupungissa on tarjolla niin paljon kaikenlaista ja on kiire kuluttaa, ostaa, käyttää ja heittää pois (esineitä, ihmisiä, kokemuksia, elämyksiä)? Niin paljon kaikkea, ettei elämän yksinkertaisia pieniä iloja, luontoa itsessään, ehdi pysähtyä ihastelemaan. (Tietenkin sitä on aina tiennyt, että jossain on olemassa samanhenkisiä, suurin piirtein saman ikäisiä ihmisiä, mutta on välillä turhauttanut kun on tuntunut, että ne kaikki ovat jossain kivenkoloissa piiloissansa.)

Kumma kyllä, sellainen ihminen sitten tupsahti elämääni joka ei ole tähän mennessä juossut karkuun, kun olen sanonut että olisi kiva joskus asua meidän suvun vanhalla maatilalla, kunnostaa satavuotias hirsitalo uudelleen asuttavaksi, omistaa irlanninsusikoiria (rakkauteni, tällä hetkellä on vain yksi sekarotuinen hurtta koska asun kaupungissa yksiössä, pöf) ja muita eläimiä ja ratsastaa yhdessä pitkin maita ja mantuja, kun kummallakin olisi oma hevonen (tämä ihminen on siis kiinnostunut ratsastamisesta, mitä ominaisuutta myös pidin täysin mahdottomana löytää nykypäivänä, kun hevostelu on enemmänkin profiloitunut tyttöjen puuhaksi.)

Nyt jo taisi punainen lanka tästä kommentista kadota. :D Mutta kuitenkin, olen vain niin kovin onnellinen siitä että sinunlaisia, samanhenkisiä (?) ihmisiä löytyy maailmasta. (Välillä meinaa aina usko ihmiskuntaan hiipua, kun katselee maailmanmenoa.)

Toivon siulle kovasti onnea, jotta saisit toteutettua haaveesi - ja totta puhuakseni, tätä blogia lukiessani olen aina ollut vakaasti sitä mieltä, että tulet päättäväisyydelläsi (en sinua tietysti henk.koht. tunne, mutta sellainen käsitys miulle on tullut!) vielä jonain päivänä elämään unelmiasi todeksi. :)

Lopuksi vielä haluan sanoa lauseen, joka itsessään, yksinkertaisuudessaan on vain jotenkin niin osuva tällä hetkellä; "Kiitos siitä, että olet."

Kaikkea hyvää ja onnea matkallesi. Mikään ei ole mahdotonta!

- Mira

P.S. Joku saattaa pitää tällaisia haaveiluita naiiveina ja hömpötyksenä, mutta jokainen saa rakentaa sellaisen elämän itselleen kuin hyväksi näkee, kunhan ei vahingoita muita. En myöskään usko, että kellekään tällaisia asioita vähänkään enempää pohtineelle tulisi yllätyksenä se, että oma pihatie pitää aurata tai jos sähkökatkoksia tulee, sitä sitten ollaan ilman sitä sähköä (jolloin painovoimapohjainen ilmastointi on mitä mainiointa luksusta!) Ihmiset painottavat elämässään erilaisia asioita - asia joka toiselle on kauhistus, saattaa toiselle olla unelmien täyttymys. Niin sen kuuluukin olla.

Anne-Mari kirjoitti...

Kiva kun kommentoit Mira :)
Annat minulle toivoa :D Ja onhan tässä vielä aikaa vaikka kuinka kaikelle.

-N- kirjoitti...

14 :)