perjantai 16. maaliskuuta 2012

Tännään

Huh ja hohhoijjaa! Ei tämä talouskoulu rankkaa ole, mutta silti eilenkin nukuin neljän tunnin päiväunet. Tänään meillä oli vain kotiruuan valmistamista. Teimme pizzaa ja kääretorttua. Njami! Olen miettinyt, että jos lisäisin kaikki käyttämämme reseptit talouskoulu-blogiin, sitten joskus. Ja valitettavasti te pääsette sitä blogia lukemaan vasta sitten, kun talouskoulu on ohi. Teemme koulutehtäviä, mihin pitää välillä ottaa Googlesta kuvia, enkä halua julkaista niitä kaikelle maailmalle, enkä jaksa kysyä lupia, joten blogi on tällä hetkellä salattu. Poistan kyseiset tehtävät koulun jälkeen ja sitten pistän blogin julkiseksi.

Mutta niin...
Minun oli tarkoitus tänään mennä verenluovutukseen ja meninkin kahden luokkalaiseni kanssa. Olin innoissani ja olinkin odottanut tätä päivää jo vuosia. Pettymys oli suuri, kun hemoglobiini oli liian alhainen, ensin 116, sitten 111 ja lopuksi 124, olisi pitänyt olla +125. Olisi tarkoitus ensi viikolla mennä ottamaan testi laskimosta, siitä saa kuulema tarkemman tuloksen. Näin voin kumota tuon 111:n ja pääsisin luovuttamaan. Muuten joutuisin odottaa kolme kuukautta. Toinen kavereistani kuitenkin pääsi luovuttamaan ja minä olin siinä vieressä henkisenä tukena ja "tutustumassa" verenluovutukseen.

Tämän jälkeen tapasin kaveriani kristillisen koulun ajoilta ja menimme kansallismuseoon. Siellä oli mm. nukketalo- ja Carl Ludvig Engelin näyttelyt. Eräs vapaaehtoinen opas kertoi meille tunnin ajan Engelin työstä Suomen arkkitehtinä ja esitteli meille hänen kotinsa sisustusta. A-I-V-A-N- I-H-A-N-A keittiö! Museossa olisi saanut kuvata, mutta digikamera sattui jäämään kotiin ja kännykän kuvat olivat todella huonolaatuisia. Jos satutte käymään siellä näyttelyssä niin tiedättepä sitten minkälaisen keittiön minä haluan. Joku päivä täytyy käydä Engelin suunnittelemassa kirjastossa, joka on Tuomiokirkon kupeessa.

Nyt on jalat turta ja aion rentoutua, katsoa pari elokuvaa, lukea, syödä ja nukkua. Huomenna TÖIHIN! Jippii!

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

Odotellaan rauhassa,kunhan saat koulusi loppuun!
Harmi homma tuo ettet voinukaan luovuttaa verta:( Mieheni on ollut vuosia säännöllinen luovuttaja,nyt vaan on sattunu se luovutus-tilanne aina työaikaan.