keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Päivitystä pitkään aikaan

On ollut enemmän ja vähemmän pitkiä päiviä ja viikonloppuna on tullut nukuttua ja oltua töissä, joten kuten jo varoittelin, on blogi ollut aika hiljainen. Olen siis ollut 3-4 kertaa viikossa töissä koulun jälkeen ja lauantaisin ja tällä viikolla alkoi vielä TyöElämään Tutustuminen päiväkodissa, joten olen ollut aika sippi. Eilenkin menin nukkumaan ennen kahdeksaa ja kaikki iltatoimetkin jäivät tekemättä hampaidenpesuista alkaen.

Päiväkoti on niin viihtyisä, että huomasin jo suunnittelevani tulevaan kotiini samanlaista sisustusta ja oranssia muovi(!!)lattiaa. Päiväkodissa on ollut siis kivaa ja lapset ovat tottakai ihania. Flunssakausi on meneillään ja se näkyy lasten määrässä ja onpa työntekijöitäkin ollut kipeänä, joten en yhtään pahaan aikaan sinne mennyt. Ja minä ihmettelen sitä, että olen pysynyt näinkin terveenä koko talven (kop kop).

Äiti löysi tänään jostakin lehdestä mielenkiintoisen ammatin, joka jäi kaivelemaan. Taisi olla joku sisustukseen liittyvä kangas- ja puuseppä tai joku sen tapainen. Keravalla on sellainen koulu, ei pahemman matkan päässä... Mutta eipä tästäkään tulisi kuin harrastus, joten ehkä joskus omassa mörskässä itsekseni sitten kaivertele jotain puupölkkyä ennemmin kuin kulutan usseemman vuoden "koulunpenkillä". Kyllä se lähihoitaja-kaksoistutkinto on ihan ykkönen (pistinpä sen jopa yhteishaussa ainoaksi vaihtoehdoksi).

Nyt taas alakaa luppasemmaan silimäkulumasta, taian painuu makkoomaan.

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

Sinussa on lähihoitajan ainesta 100%.sti <3
Mutta...mikään oppihan ei mene hukkaan,kaikkea,mikä kiinnostaa,kannattaa kokeilla!