perjantai 24. helmikuuta 2012

Taivas on totta


Löysin tämän kirjan Kangasniemen reissultani ja oli pakko napata mukaan. Muutamissa blogeissa olen tämän nähnyt ja minulla olikin kirjastoautolle varaus, mutta halukkaita lukijoita oli niin paljon, etten jaksanut odottaa.

Kirja kertoo Colton-nimisestä pojasta, joka lomamatkalla sairastui vakavasti hieman alle neljävuotiaana ja joutui leikkaukseen. Hänen umpisuolensa puhkesi ja myrkkyjä oli valunut hänen elimistöönsä viisi päivää väärän diaknoosin takia. Poika joutui leikkaukseen ja vaikka lääkärit olivat täysin varmoja, että hän kuolisi, hän selvisi.

Kuukausien kuluttua leikkauksesta Colton perheineen oli automatkalla ja Colton kertoi, että enkelit olivat laulaneet hänelle, kun hän oli sairaalassa, ettei häntä pelottaisi. Vanhemmat olivat hämillään.

Coltonin isä on pastori, mutta lapsille ei koskaan kerrottu tarkkoja yksityiskohtia taivaasta ja pyhäkoulussa opetus oli hyvin yksinkertaista. Kuitenkin Colton osasi kertoa taivaasta tarkemmin kuin Raamattu! Ja Colton tiesi asioita, jotka olivat tapahtuneet ennen hänen syntymäänsä.

Tämä kirja antoi vastaukset minuakin askarruttaneisiin kysymyksiin :)
Jos haluat lukea koskettavan ja ihmeellisen kertomuksen, LUE tämä kirja!
Jos pidät tätä hölynpölynä, LUE tämä kirja! 
Jos haluat tietää enemmän, LUE tämä kirja!
Jos haluat vastauksia, LUE tämä kirja!
Jos olet epävarma, LUE tämä kirja!

Ei kommentteja: