perjantai 3. helmikuuta 2012

Suomalainen katastrofi

http://www.hs.fi/msn/kotimaa/Uudenmaan+liikenteen+tilanne+katastrofaalinen+sanoo+poliisi/a1305554794021

Kun ei Suomessa tsunameja, tulivuorenpurkauksia tai muita suuria katastrofeja ole niin lumipyry ja auraamattomat tiet sen aiheuttaa. Raitiovaunut myöhästeli pahasti, jossain vaiheessa vain jumittivat paikoillaan, bussit myöhästelivät ja metrolla oli ovi- ja jarruvikoja, jonka takia vuoroväli oli epätavallisen pitkä. Minä myöhästyin koulusta 45 minuuttia.

Eräs pysäkillä odottanut mies olisi sysännyt kaiken lumen Lapin ihmisille riesaksi. Minkä takia minua ärsyttää kamalasti ihmiset, jotka valittavat säästä? (Kyllä, itsekin valitan yli 20 asteen helteestä) Kun emme me ihmiset mitään sille asialle voida tehdä! Jos sataa niin sitten sataa. Argh. Ei minun "pieni lapsen pääni" ymmärrä miksi suomalaiset valittavat aina ja kaikesta. Ruoka on liian kallista, asunnot on liian kalliita, sää on kehno, miksi pitää tehdä töitä (syyllistyn tähän itsekin)... Tähän aikaan vuodesta ajattelen tavallista enemmän niitä Venäjän ja muiden maiden kodittomia lapsia ja aikuisia. Täältä (linkki) voit lukea, kuinka auttaa.
http://www.mp.org/sites/default/files/uutislehti_2012-1.pdf Mission Possiblen tämän vuoden ensimmäinen uutislehti pdf-versiona. Lukekaa!

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

Niinpä,kirjoitat ihan asiaa!Miksi ihmisten pitää valittaa joka asiasta?Ei voi ymmärtää tämä minunkaan "pieni pääni";)
Ihanaa,että ajattelet asioista noin!