sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Jälleen lapsenlikkana :)

Ihana kaksivuotias prinsessa laulelee itsekseen huoneessaan "hämähämähäkki aalimko aamat kuivat tatehen hämähämähäkki... tuli hade ankka hämähäkin veeeei...". Yöpuvun puettuani tyttö sanoi: "Hypin sängyllä" ja sanoin ettei saa. Tyttö konttasi sängyn kauimmaiseen nurkkaan ja naureskeli siellä "hähhähhää lälläslälläslieruu".

Ollaan leikitty joululahjoilla ja legoilla, puisella junaradalla, palapelillä, pehmoleluilla, piirretty, riehuttu, laulettu ja syöty. Kuuden jälkeen tyttö sanoi: "Haluun nukkumaan", joten pesin iltapesut, syötin iltapalan, pesimme hampaat ja annoin iltavellin. Sitten tyttö keksikin haluavansa leikkiä... Tämä kauhia täti ei antanut, joten kiltti lapsi kiipesi sänkyynsä, joi vellinsä ja sitten alkoi se hämähämähäkki-laulu. Nyt on lapsi hiljentynyt. Muistin myös, että en antanut lapselle yötuttia. Pärjäisiköhän koko yön ilman? Ei vielä ole kaivannut sitä...

Minä itse alan nyt lukemaan Tiikeriäidin taistelulaulua (kirj.Amy Chua). Todella hyvä kirja! En nyt ala siitä mitään esitelmää pitämään. Se tulee kuitenkin vielä ;)

Ei kommentteja: