keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Baby

Eipä ole taas tullut päiviteltyä. Toisin sanoen, ei ole tullut tehtyä mitään.
Paitsi, että kävin tänään työhaastattelussa ja maanantaina saan tietää valittiinko minut vaiko ei. Haluaisin todella paljon sen työn! Voin antaa vinkin: liittyy vauvoihin ;) Enempää en kerro, sain työn taikka en, koska vaikka vaitiolovelvollisuudesta emme puhuneetkaan, niin silti olen vaiti täällä blogissa.

Huomenna aamulla menen vanhaan kouluuni auttamaan. Voin antaa vinkin: liittyy vauvoihin tämäkin ;)

Tänään nukahdin äitin ja isin sängylle. Kenen muunkaan kanssa, kuin: vauvan! (tai oikeastaan taaperon, voih kun kasvavat niin nopsaan) Nukuin sitten vielä toisetkin päiväunet :D Ja taas väsyttää. Katsoin Tanskalaista maajussia (koti)kaljapullo kädessä. Tuli sohvaperuna-olo. Katsoin Maatilan Gourmet-ohjelmaa ja alkoi taas hurjasti tehdä mieli päästä maalle omia kanoja kasvattamaan (ja jatkokäsittelemään. Raakalainen. Anteeksi vain.) Täytyy varmaankin käydä hakemassa jotain kevyttä iltapalaa, kun tulee ruoka taas mieleen.

Ensi viikolla ohjelmassa: taaperolle yökylään <3

Sitä seuraavalla viikolla ohjelmassa: talouskoulun valintatilaisuus ja rautalankakurssi! Täytyy muistaa ostaa kärkipihdit ja sivuleikkurit.

Vähän pelottaa, että olen unohtanut merkitä jotain kännykän kalenteriin. Kaikki tanskikset ja maatilan gourmetit siellä on, mutta olenkohan unohtanut jotain tärkeää... Yhtenä päivänä katsoin kalenteria (vai olikos se tänään) ja kysyin äitiltä, mitä minulla on 22.pvä. No se valintatilaisuus! En voi enää luottaa muistiini.

Ajattelin muuten lisätä sivupalkkiin listan niistä ohjelmista, joita seuraan tv:stä. Voisin itsekin sitten aina tarkistaa oikean kanavan ja alkamisajan siitä.

Ei kommentteja: