torstai 8. syyskuuta 2011

Midnight in Paris

Kävin tänään kavereideni kanssa katsomassa Midnight in Paris-elokuvan. Jo koko elokuvateatterin sali oli elämys. Olimme siis Helsingissä Maxim-nimisessä teatterissa. Teatterin historiasta voit lukea TÄÄLTÄ.
Sali oli täynnä eläkeikäisiä mummoja ja elokuvan "hauskat" jututkin naurattivat ennemmin heitä, kuin minua. Ja romanttiseksi komediaksi elokuva oli aika vaisu. Mutta Pariisi vesisateessa yöllä on todella upea paikka :)
Kuukauden elokuvasta saa S-etukortilla 15 prosentin alennuksen, mutta lipunmyyjä ei tätä minulle kertonut, joten menin kassalle ja kysyin, voivatko he hyvittää sen ja kyllä he hyvittivätkin :) Ei enää kirpaissut kalliit liput!

Elokuvan jälkeen kävelimme Esplanadilla ja harmittelimme sitä, että unohdimme kamerat kotiin. Iltasilla kun alkaa hämärtyä, Espalla on todella tunnelmallista ja kaunista. Kapusimme ortodoksisen kirkon luokse kuvaamaan kännykän kameralla maisemia (minulla ei ole sopivaa usb-johtoa, joten ei kuvia). Tuomiokirkon takaa kohosi upeat, tummat sade-/ukkospilvet. Ehdin kotiin ennen kuin alkoi sataa. Sovimme ensiviikoksi uuden reissun ja silloin kyllä muistan kameran! Kaupungilla oli paljon humalaisia nuoria... Rajasaaressahan oli tänään ilotulitukset. Eikö uusivuosi riitä?!

Kävin tänään myös siskoni kanssa Fredrikinkadun Kakkugalleriassa. Siskollanihan on City Shoppari-kortti ja sillä saimme kaksi lattea ja kakkupalat yhden hinnalla. Ja koska siellä oli buffet ja siitä johtuen kakkupalat olivat normaalia pienempiä, saimme valita kummatkin kaksi palaa! Minä tietysti kaavoihin kangistuneena valitsin sacherkakun, mutta päätinpä kokeilla myös marmori-suklaakakkuakin. Pieniä paloja, mutta äklö-olo tuli :D Ja herrrrrkullista oli.

Ei kommentteja: