maanantai 26. syyskuuta 2011

Laiskimus

Ruikutin äitiltä kaksi päivää yhtä Sims-peliä. Kymmenen minuuttia ennen kaupan sulkeutumista sanoin äitille: "Jos et nyt myönny, jatkan ruikuttamista huomenna". Ja sehän tepsi (niinkuin on tepsinyt niillä harvoilla kerroilla ennenkin). Sain pelini ja nyt olen siihen vähän tutustunut. En ole vielä kuitenkaan (onneksi) jäänyt siihen koukkuun, mutta vielä sekin on edessä kun etenen pelissä... Pienempänä pelasin pleikkarilla "poikien" pelejä, mm. Ratchet & Clank:ia, Gran Turismo:a, Spyroa, Driver:ia... Vastapainoksi leikin barbeilla ja nukeilla ja olin prinsessa (en yhtä "aito" kuin meidän Tirtetta).

Olen kyllä tänään myös lojunut sohvalla, syönyt, katsonut tv:tä, kutonut kaulaliinaa, katsonut Tirtetan ja siskon tytön perään ja tehnyt pari huutoa huuto.netissä :) Katsoin eilen pari jaksoa Heartland-sarjasta Yle Areenalta ja jäin koukkuun. Pyörii tv:ssä ja tänään sattumalta löysin itseni katsomasta sitä. Sitten läksin seikkailulle sinne huuto.nettiin ja löysin peräti kaksi dvd:tä kyseistä sarjaa. Huusin ne itselleni :) Sarjaa olen lukenut kirjana Pollux-kirjakerhon aikoinani. Silloin en tiennyt, että siitä on tv-sarjakin.

Huomenna tiedossa kaverin tapaamista shoppailun merkeissä. Haen myös pikkusiskoni koulusta. Pääsen taas moikkaamaan minun entistä opettajaani :)

Niin ja siitä työpaikasta... Enpä sittenkään ottanut sitä vastaan. Kyökkipiikailen kotona jonkin aikaa.
Ensiviikolla pääsen risteilylle isin ja kolmen pikkusiskoni kanssa :) Saimme lahjakortin Silja Linelle Citymarketista kun teimme isomman luokan ostokset. Maissa emme taida käydä, koska satama on kaukana keskustasta. Kyllä sinne maanalaisella pääsisi hetkessä, mutta ei uskalla lähteä seikkailemaan.

Nyt nukkumaan :)

1 kommentti:

Jutta kirjoitti...

Siljalla taitaa olla bussikuljetus keskustaan. Aikataulun saa laivalta. Kannattaa ihmeessä käydä keskuta katsomassa ja tulla laivalle takaisin vaikka viimeistä edellisellä bussilla, ettei vaan myöhästy. Hauskaa matkaa!