lauantai 17. syyskuuta 2011

Koulu saa nyt odottaa

Yllätys? Lähetin eilen sähköpostia maatalouskoulun rehtorille. Piti lähettää jo päiviä sitten, mutta unohtui. Jatkan koulua sitten joskus Savossa päin, jos jatkan. Tuli vain sellainen "ahaa-elämys", että miksi minä käyn maatalouskoulua. En halua lomittajaksi, en voi yksin perustaa lähes tyhjästä emolehmätilaa. Vuodet ennen mummolaan muuttoa voisin käyttää toisin. Selkäkin on nyt päivittäin kipeä, koulussa se oli enimmäkseen vain silloin, kun ajoin traktorilla kuoppaisella tiellä. Tiistaina menen röntgeniin ja sitten odottelen lääkärin soittoa, niin nähdään mitä tehdään. Nyt syön 600mg Buranaa. Olisi niin kiva olla ilman selkäkipua, jotta voisin poimia puolukoita ja mustikoita ja myllätä kasvimaata. Koulua tulee ikävä (ja osittain ei), eniten navettaa ja lehmiä. Täytyy keksiä keino päästä silittämään vasikoita... onhan täällä pääkaupunkiseudulla Falkulla ja Haltialan tila (mutta onko siellä vasikoita?).

Maanantaina menen työhaastatteluun ja jos saan kyseisen työn, minulle jää vielä paljon vapaa-aikaa, koska töitä olisi noin 4 tuntia 2-5 kertaa viikossa. Voisi ottaa vielä toisen työn :) Hankkia työkokemusta ja tietysti sitä rahaa. Ja nyt on aikaa käydä erilaisilla kursseilla! Kasvivärjäys, kehruu, pitsinnypläys, posliinin maalaus...

6 kommenttia:

Tiitsa kirjoitti...

Pidetään peukkuja haastattelun tuloksesta ja toivottavasti selkäsärkyjesi syy löytyy ja asia korjaantuu.
Lykkyä tykö ;)

Kirsi H. kirjoitti...

Mitä? Oletko siis lopettamassa maatalouskoulun? Olen käynyt vähän laiskasti kaikilla blogeilla viime aikoina, joten asia on mennyt ihan ohi.

Ymmärrän kyllä valintasi myöskin. Täällä maatilallamme on tosi raskasta ja itsekin kärsin selkä- ja hartiakivuista kaiken aikaa. :(

Jonna kirjoitti...

Tsemppiä! Onneks elämälle voi itse määrätä suunnan, eikä mitään ole pakko jos ei halua :-)
Nuo kurssit kuulostaa älyttömän kivoilta! Oi oispa aikaa itsekkin käydä sellaisia...

Anne-Mari kirjoitti...

Koulun lopettamista olen miettinyt aina silloin tällöin, enemmän nyt viime aikoina, julkisesti en ole siitä aikaisemmin maininnut. Maatalouskoulussa oli kivaa ja kiinnostavaa, mutta tällä hetkellä on vähän tärkeämpiä asioita.

Minulla on skolioosi (selkärankani on mutkalla kolmesta kohdasta) ja kolme vuotta sitten päätettiin lopettaa seuranta, koska skolioosi ei edennyt paljoa. Silloin ei viellä ollut kipuja muutakuin lenkkeilyn tms. jälkeen. Saas nähdä mitä tehdään tai tehdäänkö mitään. Leikkaus on yksi mahdollisuus, mutta minulle se viimeinen. Luuduttaminen/rautatuet voisivat nimittäin estää selkäni luonnollisen liikkuvuuden ja taipumisen ja sitä en halua. Ensi viikolla selviää :)

Tuula kirjoitti...

Toivottavasti selkäkipuihisi löytyy apu. Onnea työmarkkinoille!

Hillastiina kirjoitti...

Onnea! Asiat kääntyvät aina lopulta parhaimmin päin!