perjantai 2. syyskuuta 2011

Jutut lomalla...

Ei ole taaskaan tullut kirjoiteltua, vaikka eipä minulla oikeastaan ole mitään kerrottavaa ollutkaan.
Tulin viime lauantaina mummolasta enon kyydillä. Sunnuntaina tein juustokakun (josta juttu alempana), maanantaista tähän saakka siskon tyttö on ollut meillä hoidossa. Ollut sylissäni KOKO ajan, lukuunottamatta kiik-kaak:kia ja päiväunia. Kokeilin youtubesta tuutulaulua 'Zawawa' ja kyllä, se toimii! Siskon tyttö nukahti sohvalle istualteen hetkessä :D (niin ja tottakai siirsin lapsen turvallisemmalle nukkumapaikalle, ei herännyt siihenkään...). Herättyään neiti tahtoi kuunnella laulua kokoajan.

Ensiviikolla täytyy muistaa Tanskalainen maajussi (tulee ilmeisesti samoihin aikoihin kuin tällä viikolla, eli ke tv2 20.30 ja pe tv2 12.15), sitten on vielä lääkäri selän takia ja tietysti (nyyh ja jippii) kouluun lähtö :) Sitä olenkin tässä odotellut jo hmm... viimeiset kolme kuukautta. Sitten täytyy alkaa miettiä autokoulun ajankohtaa, mutta tietysti sitten vasta, kun tiedän koska niitä tunteja on kevättalvella (hih, pääsisin kyllä jo nyt sinne, mutta menen n. 2,5kk ennen 18-vuotissynttäreitäni), varokaas sitten, hurrrrrjistunut maatalouskoululainen voi olla liikenteessä!

Eniten koulun alkamisessa odotan....
... lehmiä ja aamunavettaa tietysti ;)
Eniten maailmassa odotan....
... koulun loppumista ja maalle muuttoa!
Eniten tällä hetkellä inhoan....
... Helsinkiä ja "isoja" kaupunkeja yleensäkin
Nyt haluaisin...
... syödä puuroa ja katsoa Melukylän lapsia ja kutoa palmikkopolvisukkia :) Hejdåååå!

Ja hah! Äíti-muija huomasi, ettei minulla vielä ensiviikolla koulu ala, vaan kahden viikon päästä. Byäääh! Noh, onpahan enemmän aikaa kiusata äitiä >:P

Ei kommentteja: