lauantai 6. elokuuta 2011

Takaisin koulun penkille?

Huomenna hyppään linja-autoon ja suuntaan koululle. En sentään opiskelemaan. Tai noh... tavallaan. Olisihan se ihan hyvä oppia uusien oppilaiden nimet. Menen siis "perehdyttämään" uusia oppilaita :)
Tänään ja huomenna on muuten siellä Mustialassa (Tammelassa) hakkapeliitta-tapahtuma. Tänään ohjelmassa oli muistaakseni seppeleen lasku hakkapeliittapatsaalle, 1600-luvun Jumalanpalvelus Tammelan (ihanassa) kirkossa ja sitten erilaisia pajoja (joita myös huomenna) Mustialassa, joista voi vaikka ostaa käsitöitä, herkkuja taikka katsoa keskiajan tavaroiden valmistusmenetelmiä. Jos tapahtuma on samanlainen, kuin viime vuonnakin, siellä on ratsastusta ja vaunuajelua myös ;) Noh, lukekaa itse TÄÄLTÄ lisää!

Tämä viikko on mennyt laiskasti. En edes muista mitä olen tehnyt! Siskon tyttö taisi olla yhtenä päivänä meillä hoidossa ja sain viedä hänet kotiinsa illan päätteeksi :) Mikä siinä on, että vanhempiensa kanssa matkustaessa neiti kuulema vetää kunnon showta ja kiljuu yms., mutta minun kanssani hän istui varsin sivistyneesti vierelläni metron penkillä ja jutteli varsin sivistyneesti "Kaa"-tädilleen, eli minun kuusivuotiaalle pikkusiskolleni. Yhtään ei huudettu, yhtään ei kitisty... Enpä silti valita :D Hyvä vain. Vähän oli kyllä kädenvääntöä leikkipuistoon menosta, kun oli tarkoitus mennä yöunille. Lapsi sanoi: "Kiik-kaak", minä sanoin: "Mennään huomenna keinumaan, nyt mennään paupau", lapsi sanoi uudestaan: "Kiik-kaak" ja tätä rataa... lopulta soitin lapsen äidille ja kysyin lupaa leikkipuistoon menosta. Luvan saatuaan lapsi heitti kädet sivuille ja huusi: "JEEEEE!". Vahvatahtoinen lapsi. Ja niin ihana <333 Ja kuinka monta alle kaksivuotiasta lasta tiedätte, jotka siivoavat omat leikkinsä ennen kuin siirtyvät toiseen leikkiin tai lähtevät vaikka kiik-kaak? Ei kukaan minun sisaruksistani ainakaan osaa sitä vieläkään (4v->).

Tällä viikolla olen YRITTÄNYT mennä aikaisemmin nukkumaan, herätä aikaisemmin ja saada jotakin aikaiseksi. Juu-u... viime yönä menin nukkumaan kolmen maissa, heräsin siinä kahdentoista ja yhden välillä. Se on ärsyttävää herätä niin myöhään, koska sitten koko päivän on huono olo, kun aamupala onkin ollut päiväruoka. Mutta kyllä tämä korjaantuu ensi viikolla ;) Ja viimeistään sitten kun menen mummolaan tai kun koulu oikeasti alkaa. Ja tänään sentään olen tehnyt palmikkovillasukkaa. Kovin vain on reikäinen... liian pitkä tauko edellisistä? En enää muista, mistä kohtaa kannattaa napata silmukat kun kantalapun sivusta täytyy ne poimia... Puikkojen välitkin ovat todella löysät. Argh.

Okei, jatkan laiskottelua! Kirjoittelen taas kun jotain kirjoitettavaa keksin. Aika hyvin on nämä viikon päivitykset riittänyt minulle, mutta ei ehkä sitten kun koulu alkaa :)

Ei kommentteja: