lauantai 20. elokuuta 2011

Päivän työ

Sain eilen sinisen mattoni valmiiksi ja koska lointa oli vielä jäljellä noin metrin, tein vielä kynnysmaton. En todellakaan pitänyt siitä kangaspuissa, mutta kun se otettiin pois... aaah, se tulee ehdottomasti omaan talonpoikaismökkiini keinutuolin alle! Ja kyllä minä siitä sinisestäkin nyt tykkään :D Kuten yhdessä kommentissani sanoin, se on kuin kissanminttu kissalle.Tänään oli siivouspäivä ja saatuani matot valmiiksi ryhdyin imuroimaan. Siinä tuli sitten imuroitua koko talo ja pyyhittyä pölyt... Loppupäivän sainkin sitten tehdä mitä lystää. Mummo keitti ja pullotti mehua, teki ruokaa ja omenasosetta ja pappa lämmitti talon ja vedet :)

Pikkulintu kävi moikkaamassa ikkunan alla.

Olen pitänyt pitkää taukoa sukan kutomisesta. Nyt oli aika kaivaa keskeneräinen työ esiin. Vielä on toinen sukka tekemättä. Ehtiiköhän ennen "pikkupakkasia". Tänään täällä oli korkeimmillaan 15 astetta "lämmintä". Aika sopiva, toisaalta hiki tuli kun kävin metsälenkillä (kävellen).

Yhtenä päivänä joukko pikkulintuja hyppeli ja lenteli  Eetu-koiran muistopatsaan ympärillä. Pappa sanoi: "Linnut leikkivät Eetun kanssa".

Tässä kohtaa on ollut navetta, mutta vanhoista valokuvista ei ole selvinnyt, mikä tuo pyöreä kivi-juttu on... Tietääkö/muistaako äiti?

Kauraa. Vähän orpo näky, "kaljuja" läikkiä, vihreitä läikkiä, tuleentuneita läikkiä.... Mutta kyllä siitä possut ruokaa saavat.

Kesän viimeinen vadelma? Oli herkullinen.

Puolukoita löytyy, mutta saavat luvan vielä kypsytellä ihteään.  Oli aika kirpsakoita :D

<3
Kuvia TÄÄLLÄ lissee.

1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Se pyöreä rinki maassa on rehutornin perustukset. Kiva, että on vanhasta navetasta vielä tuollainen muisto jäljellä.