sunnuntai 21. elokuuta 2011

Kangasniemi auton ikkunasta

Olin tänään mummon ja tämän siskon kanssa kokouksessa. Matkalla otin kuvia Kangasniemeltä, koska nyt oli  tarpeeksi selkeä keli siihen. Kuvat on otettu liikkuvasta autosta, mutta aika hyvin onnistuivat silti! Siis laadultaan. Pappa-parka oli odottanut neljä tuntia ruokaa. Kun mummo kysyi, että löysikö tämä mitään syömistä, niin pappa vastasi: "No kyllä minä ryyppäsin limsanloput". Maistui sitten hernekeitto ja "leipäpilput".
Mutta nyt niitä kuvia:
Klikkaa kuvat isommiksi!

Kangasniemihän taisi olla vuoden 2008 Suomen kaunein kunta.

-----mainostusta suklaafaneille-----
 Löysin tällaisen pötkylän S-marketista. Se muistutti Tobleronea (kirjoitetaanko se noin?), oli vain reilusti halvempi. Tässä tuntuu olevan enempi mantelia, kuin tobliksessa. Tätä olen popsinut pitkin päivää, mutta tuossa pötkylässä on 540 kaloria, joten täytyy vähän hillitä tahtia. Hyvää kuitenkin on ja maksoi noin 1,10e!

-----
Ensiviikolle suunnitelmissa kirkolla käyntiä, kauppa-autoa, nuorteniltaa ja jotain. Saisivat puolukatkin jo kypsyä niin pääsisi niitäkin kerreemään hirvikärpäspuku päällä.

Tänään muuten sukan kutominen edistyi hurjaa vauhtia, kun kohotin verenpainettani ajattelemalla tyhmiä pääkaupunkiseutulaisia, jotka eivät suostu maksamaan bussimatkaansa. Minun pitäisi joku kerta mennä isin kyytiin niin saisivat niskuroivat matkustajat tuta nahoissaan! Saisin kunnon adrenaliini-ryöpsähdyksen.

Mutta nyt taas painun pehkuihin! Olin tänään hurjan väsynyt, vaikka en ihmeempiä puuhannutkaan ja yön nukuin todella hyvin. Voisi olla rautakuurin paikka?

1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Ylimmistä kuvista tulee ihan hurja Kangasniemi-kaipuu!