sunnuntai 7. elokuuta 2011

Ikkunan alla ammuu lehmä

Tai ainakin toivoin niin... :( Nimittäin ollessani koulun asuntolassa omassa huoneessani ulkoa kuului lehmän sulostuttava "ammuuu". Ryntäsin ikkunaan, koska kuulosti siltä kuin se olisi tullut aivan ikkunan alta. Vaan ei tullutkaan. En kuitenkaan jaksanut mennä lehmylöitä metsästämään. Tullessani ne olivat navetassa lypsyllä enkä tiedä pääsevätkö ne tänään enää ulos, kun sää on vähän ankea (paitsi ei minulle, sata kertaa parempi vesisade ja 17 astetta kuin yli 20 astetta ja aurinkoa).

Asuntolan avain oli jätetty minulle ja raahasin isoa kassia portaat 2 ja ½ kerrosta ylös päin. Varmaan on selväksi tullut ettei tämä neiti osaa pakata... Valokatkaisijaa en löytänyt mistään, mutta selväksi tuli, että tämä on kuin vankila. Enemmän vankila kuin Karjamaja. Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitkä käytävä, jonka molemmin puolin kymmeniä lukittuja ovia. Oma huoneeni oli tietysti käytävän toisessa päässä (jeij). Huomasin, että avain kannattaa pitää kokoajan mukana... ovea ei saa auki-asentoon (jeij). Huone kyllä oli todella kodikas, kuin kodikas sairaalahuone. Mutta siis oikeasti, kodikas. Kiva. Tykkään. Siis ihan oikeasti. Äiti, tämä ei ole sarkasmia. Ainoa(t) miinuspuolet siitä, että ikkunalla ja ikkunalaudalla pörräsi jos minkälaisia töykkiä (siis ötököitä) ja petivaatteet olisi ollut ihan kiva... Kun sitä olettaa, ettei tarvitse tuoda tyynyä, peittoa ja petauspatjaa kolmeksi päiväksi. No jaa, eiköhän se asia korjaannu huomenna. Ja eipä se nyt niin haittaa, jos ei korjaannu. Kyllä minä lakanoilla selviän ja onhan täällä sohvatyynyjä (kjiähkjiähkjiäääh!).

HYYYI!!! MINUN NISKASSANI KÄVELEE TÖYKKIÄ! PIENIÄ INHOJA TÖYKKIÄ!
(huh, kuoli/pakeni paniikinomaista kaupunkilaistyttöä)

Tykästyin todella paljon pieneen vessaan, etenkin siihen ovenkahvaan <3 (kuvaa laitan joskus). Olohuone-keittiö on juuri sen kokoinen, kuin itselleni haluaisin ja ihanan valoisa ja avara pienestä koostaan huolimatta. Kaapeista löytyi mm. grillimaustetta, kuivahiivaa, vehnäjauhoja ja makaroonia, niin ja jonkun miehen(?) yksityisomaisuutta, jonka jätän sinne (kunhan kukaan ei vain sitten luule minun omakseni!). Seiniä koristaa rehuvaunu-, massikka- ja holsteinjulisteet :) Niin ja iso taulu-tv ;) Jääkaappia ja pakastinta avatessasi naamalle pöllähtää se tuoksu, joka tulee, kun edellämainittuja esineitä ei ole avattu vähään aikaan. Ei ole tainnut käydä mielessä, että ne voisi jättää auki, kun ne ei ole ollut käytössä? Mutta siis aivan ihana oh-kt sinisine lattioineen (ja siis ihan oikeasti ilman minkäänlaista sarkasmia, tuon värisen maton aion tehdä mummolassa, kuvan otan lattiastakin joskus). Kylpyhuone... jätänkö mainitsematta? Voiko suihkuverho (tässä tapauksessa ikkunaverho) ruostua? Mutta on se kylpyhuonekin monista rumuuksistaan ja kauheuksistaankin huolimatta ihan symppis.

Soitin äitille ja tämä ehdotti punaherukoiden popsimista. Täällä kun on niitä puskia vaikka kuinka. En vain taida enään jaksaa kun kävin kaupassakin. Ostin Maalla-lehden (ykköslehti Kotilieden rinnalla), mutta en ihan tajua. Kaupassa oli toinenkin Maalla-lehti, joka oli melkein tuplasti kalliimpi. Tietenkin eri kansikuvalla ja sisällöllä. Maalla-lehti ilmestyy kai neljä tai kuusi kertaa vuodessa (kai se on kuusi kun tämä on neljäs) ja on KALLIS. Käsittääkseni Kotilieden tilaajat saavat tämän lehden ilmaiseksi (kelpaisi...). Kannessa ah, niin ihana (kiljun pääni sisällä kateudesta) mummonmökki! En ole vielä edes raaskinut juttuja lukea kun on täytynyt (mm... kolme tuntia?!) ihastella kantta. Samalla tietysti on pitänyt popsia puolet pormestarin pitkosta (<33). Eineslettujakin ostin, saatte sitten joskus kuulla, mitä tykkäsin.

Tänään olen pohdiskellut mm. miltä näyttäisi mustan labradorinnoutajan, mustan cockerspanielin ja mustan nöffin risteytys... Näin tänään nimittäin sellaisen koiran, josta tuli nuo kolme rotua mieleen. Cockerspanielin korvat, labbiksen vartalo, nöffin naama. Söpö <33 Mietin itseasiassa varsin usein, miltä eri roturisteykset voisivat näyttää. Meillä pienet tykkäävät elokuvasta nimeltä Bolt. Siinä on valkoinen pienen saksanpaimenkoiran näköinen Bolt-niminen hauveli. Jos sellaisen kehittäisi japaninpystykorvasta, valkoisesta sakemannista ja... lapinkoirasta? :D Ja kuvitelkaas bernhardinkoira minikoossa! Vähän olisi ylisöpö :P Sellainen vaikka ranskanbulldogista ja bernistä? Mutta loppuen lopuksi, oli se koira maailman rumin (söpöinpäs!) taikka maailman serti-palkituin, kelpaisi se minulle :) Ja nyt tuli piiiitkä teksti kaikenlaisesta hölönpölöstä. Kiva jos jaksoit lukea loppuun :D

Suattaapi olla, että päivittelen jo huomenissa lisää ;)

Ei kommentteja: