sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Pitkästä aikaa

En ole muutamaan päivään kirjoitellut. Täällä on pahimmillaan ollut varjossa 34 astetta, joten aamut ollaan tehty työtä, päivällä nukuttu. Illalla taas... nukuttu. Ukkonen jyrähtelee ulkona. Olisi hyvä, jos sataisi. Nurmikko on ruskean läikikäs, mansikan lehdet käpristyneet ja muutkaan kasvit eivät hihku riemusta. Aamuin ja illoin on pitänyt kastella, mieluiten illoin ettei kasvien lehdiltä haihtuva vesi vahingoita kasveja, kaivoista loppuisi pian vesi tätä menoa.

Perjantaina, eilen ja tänään olen ollut Eelimillä  kokouksessa ja tänään oli lisäksi leirikokous. Olen 5.-9.7. VIP-leirillä Pismissä Kangasniemellä ryhmänojaajana noin seitsemänvuotiaille tytöille. Jos haluat lähettää lapsesi (niin tytöt kuin pojat, 7-14-vuotiaat) hyvälle leirille, lue tämä :)
---------------------------------------
Täällä oli kunnon ukonilma. Sähköt katkesivat useaan otteeseen, (vähintään) yksi sulake paloi, hälytysajoneuvojen sireenit soivat lähes taukoamatta. Kuvasin videota yhdestä salamasta joka iski ulos huoneeni ikkunan eteen. Ääni oli aikamoinen...

3 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Tuliko vettä a) vähän
b) jonkin verran
c) reippaasti
d) jotta puutarha kastui kunnolla

Virpi kirjoitti...

Teillä on ollu sielä hurjaa..Vireota orottaen :)

Anne-Mari kirjoitti...

Mamma: Vettä tuli tarpeeseen nähden tarpeeksi ja aika paljon enemmänkin. Koko tämän päivänkin on satanut. Taivaalta kuuluu meteliä, mutta tällä kertaa peräisin sotaharjoituksista... Yhtälailla talo tärisee (ja immeiset myös) kuin ukkosen aikaan.