perjantai 27. toukokuuta 2011

Se olisi nyt sitten KESÄLOMA !!

Eilen illalla lähti Minni-koira omistajineen ja jäin yksin kouluun. Olinkohan koko koulun (mpt+amk) ainoa oppilas...? Kävin opettajan kanssa lähes kaikki koulun pellot läpi. Etsimme rikkakasveja ja opettaja kertoi torjunta-tapoja yms. Tunti oli mielenkiintoinen ja hyödyllinen. Vielä täytyy kuitenkin opetella rikkakasvien tunnistamista. Lounaaseen loppui koulupäivä. Pakkasin kaikki loput tavarat. Loppuenlopuksi niitä tuli kaksi matkalaukullista, jätesäkillinen, selkärepullinen ja käsveskallinen (sellainen iso). Sain asuntolaohjaajalta kyydin bussiasemalle (Kiitos!). Ei tarvinnut tilata taksia :) Bussikuski sai lastata ja purkaa tavarani. Bussissa vasta tajusin kunnolla, että minulla alkoi neljän kuukauden kesäloma. Maanantaina yritän mennä käymään edellisessä Koulussani. Tiistaina menen Mikkelin kautta Kangasniemelle mummolaan :)

Sain tänään kirjastoautolta Suomalaisen viittomakielen perussanakirjan. Ne on helpompi muistaa kuin esimerkiksi englannin sanoja, koska niihin kuuluu liike. Minulla on näköjään siis parempi lihasmuisti, kuin sanamuisti :D Huomenaamulla/aamupäivällä tulee siskon tyttö taas meille ja oikein yökylään! Oppisikohan tämä alle kaksivuotias neiti viittomia? Kokeilen :) Tirtetta ainakin yritti matkia käsiliikkeitä ja ihana 8-vuotias veljeni (se, joka aina laulaa minulle) oppi ja muisti ensimmäisellä kerralla ne, mitkä hänelle näytin! No hän on aikaisemminkin todistanut kykynsä muistaa asioita. Viisas ja omalaatuinen poika <3

1 kommentti:

suvi kirjoitti...

uskon varmasti,että ne viittomat jää lapselle mieleen:)eskarilaiseni päiväkodissa koko ryhmä olivat kuluneen talven ajan opetelleet viittomaan ja miten kauniisti se onnistui pienimmiltäkin lapsilta.(ryhmässä siis 2-6v.ta)
HYVVEE LOMMOO SULLE!