torstai 26. toukokuuta 2011

Paniikki iskee!

Nyt näyttää pahasti siltä, että en saa kaikkia loppuja tavaroitani mahtumaan kahteen suureen matkalaukkuun!  Isompi on jo täynnä ja vielä olisi peitto, tyyny, petauspatja (onneksi ohut) + lakanat, työvaatteet ja -saappaat, astiat, likapyykki, vaatteita, Marimekon laukku ja vähän pikkukrääsää, jota kuitenkaan ei voi heittää poiskaan (hiusharja, lääkkeitä, penaali, kuulokkeet, otsalamppu, käsivoide, kameran laturi...). Ei kiva. Ja siis isompi matkalaukku on minua vyötäröön asti, toinen melkein. On se ihme, miten olen tänne raahannut tavaraa ja kaikki muka niin tärkeää vielä. Syksyllä äiti saa kyllä pakata tavarani ja vahtia aina viikonlopun jälkeen lähtiessäni, mitä kannan mukanani! Pakastemarjoista keitin mehua illalla klo 23.30. Mustikoita, puolukoita, vadelmia ja tyrniä. Oli hyvää ja kittasin sen melkein heti, melkein litra tuli. Nyt on muonavaroista jäljellä vähän jäätelöä, lähes täysi sokeripaketti, lähes täysi suolapaketti, lähes täysi voi-/levitepaketti, lähes täysi teepaketti... Heitänkö ne vain roskiin (kai täytyy)? Ehkä otan kaikki pakkaamani tavarat pois laukusta ja yritän uudestaan. Ikkunassa roikkuva (joulu!!)tähti joutaa roskiin. Puhkoisi kaikki tavarat, piikkilangasta kun on tehty. Niin ja kiva. Kämppikset ovat jättäneet tiskit yms. "yleiset" sotkut siivoamatta. Arvatkaa siivoanko minä? NO EN! Koko tämän vuoden olen elänyt periaatteella, että siivoan vain omat sotkuni ja en aio siitä poiketa. Etenkin kun esim. tiskit on viikon-kaksi(?) lojunut tiskialtaassa.

Mutta ehkä nyt vain menisin pakkaamaan, enkä luettelisi töitäni täällä. Pääsisin edes tänään nukkumaankin!
(Äiti, ilmoitan kyllä, jos tarvitsen autokyytiä, ehkä minä saan kaikki pakattua...)

5 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Sitten sulla on se mahdollisuus, että pakkaat loput kamat vaikka jätesäkkiin tai muovikasseihin ja pyydät joltain(?) kyydin Forssaan tai mistä nyt tulee suora vuoro Hkiin (tai meet taksilla linja-autoasemalle) lataat kaikki nyssäkkäs kyytiin ja mamma pelastaa sut taksiautoon Kampista?

Anonyymi kirjoitti...

Taksi kävi mielessä, mutta kun ei ole käteistä. Toisaalta, voisi se ajaa automaatille ja tavarathan tietysti olisi panttina kyydissä. Saas nähdä... niin ja netistä löytyi ainakin neljän taksiyhtiön(?) numeroa... puhelimessa on kyllä yksi. Taksikuskilla vain ei olisi selkä entisensä näiden nostelun jälkeen.

Kampissa pärjätään kyllä niin, että sie tuut hakee. 2 matkalaukkua+jätesäkki, mutta huomenna nähdään, mahtuuko kaikki laukkuihin, ehkä ne kuitenkin mahtuisi, jos peiton saisi taiteltua pieneksi...

Saa nähdä... saa nähdä... Soittelen sitten huomenna!

Sirkku kirjoitti...

Laita peitto muovipussiin ja pussi kiinni vetoaisaan matkalaukun päälle.
Temppuileeko sun bloggeri, kun oot anonyymi?

Anonyymi kirjoitti...

Joo. Vaikka kirjaudun sisään, pistää anonyymiksi :(

suvi kirjoitti...

kuulostaa tutulta...miten saada kaikki kamppeet matkaan,mitä on koululle vienytkin?:)
mitenkähän mahtoi koti-matkasi sujua...odottelen uutisia jännittyneenä:)
mamma pelastaa aina...muistathan sen?;)