tiistai 31. toukokuuta 2011

Mummolassa igen

Aamulla kymmeneltä lähti bussi Mikkeliin, kuten myös minä ja isompi matkalaukuista. Lähes neljän tunnin bussimatka sujui hyvin nukkuessa. Äidin eno oli asemalla vastassa ja kävimme Prismassa humputtelemassa. Söimme jäätelöt ja menimme sairaalaan mummoa ja pappaa odottamaan. Pappa sai kahden kuukauden "kesäloman" sytostaatti-pillereistä.

Nyt olen syönyt, lukenut ja nukkunut. Ja taas syönyt. Ja kohta menen nukkumaan. Huomenna hyökätään kasvimaan kimppuun :) Kuvattavaa täältä löytyisi terijoensalavasta fasaaniin ja fasaanista karhuun. Soisi tulla näytille!

Kotona aamulla oli siskon tyttö hoidossa. Kylmästi jätin hyvästelemättä (toisaalta eilen tuli vähän peuhattua senkin edestä) ja eipä nyt ole kauhian ikävä. Vielä. Kävimme eilen entisessä Koulussani moikkaamassa opettajia ja oppilaita. Paikka ei ollut muuttunut ja teki mieli jäädä :( Siskon tytöllä vain oli kiire pois sieltä vieraiden ihmisten silityksistä keinumaan.

Älkääs ihmetelkö, jos päivitystahtini pitenee, täällä mummolassahan ei tunnetusti ole mikään maailman paras nettiyhteys. Niin ja töitähän tänne tultiin tekemään eikä koneella roikkumaan ;)

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Miika tuossa itkee leikattuja varpaankynsiään, eikä keksi mitään "positiivista" sanottavaa "Sotiris Ninikselle". Kauhea työ saada näitä talkoomakkaransyöjiä pehkuihin.
Ihanaa mummola-aikaa Sinulle!

suvi kirjoitti...

nauti mummolan kesästä,se on parasta mitä tiedän:)Kesä maalla,aah,ihanaa...ja kun on vielä nuori,niin kerrassaan upeaa aikaa!:)
Antoisaa kesää sinulle <3