sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Linnanmäki

Isin työpaikka järjesti tänään virkistyspäivän Linnanmäelle. Minä vein kaksi pikkuveljeäni sinne ja vähän ajan kuluttua pikkusiskokin liittyi joukkoon. Heti ensimmäiseksi menimme jonottamaan Kinoon pääsyä. Tyhmää oli se, että työntekijät alkoivat testata laitetta silloin, kun meidän olisi jo pitänyt sinne päästä. Saimme siis odottaa 15 minuuttia. Tuntui älyttömän pitkältä ajalta, jopa minusta. Veljet pitivät Kinon merirosvovideosta, minuun se ei uponnut :D Tämän jälkeen pojat menivät Kuppikaruselliin ja minä Rakettiin. En ihan tajua itseäni. Korkeanpaikankammoinen menee laitteeseen, joka ampaisee kuudenkymmenen metrin korkeuteen. Se sentään tyydytti haluni mennä muihin hurjiin laitteisiin. Oli ihana huomata kuinka niin iso ja kova pikkuveljeni tunnusti pelkäävänsä tiettyjä laitteita, eikä tahtoisi aikuisten vuoristorataan. Tulirekeen uskalsi, mutta piti minusta tiukasti kiinni, kuten myös silmänsä. Yksi todella törkeä asia pisti silmääni siellä, tosi moni aikuinen oli humalassa! Halloo, siellä on lapsiperheitä...

Kolme tuntia saimme Linnanmäellä hyvin kulumaan ja ipanat tottelivat hurjan hyvin! Eivät sinkoilleet kaikkialle (jota ehdin jo vähän pelätä). Nyt en kuitenkaan jouda enempiä kirjoittelemaan, sillä minun täytyy alkaa pakkaamaan kouluun paluuta varten.

2 kommenttia:

suvi kirjoitti...

mukava reissu teillä:)tuota humalaisten touhua iteki ihmettelen...kurjaa semmoinen:(
lieneekö anniskelu-paikkoja Linnanmäellä?

Anne-Mari kirjoitti...

Anniskelu Linnanmäen alueella on kiellettyä, mutta jo parkkipaikalla kuului örvellystä. Perheen isiä ja äitejä... Kävi sääli perheiden lapsia, jotka selvästi oli häpeissään.