sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Kaato!

Olin tänään kaverini kanssa keilaamassa. Ikinä ennen en ole keilannut ja sen kyllä huomasi :D Kyllä minä kaadon taikka parin sain, mutta useammin meni pallo kouruun(?). Ei se keilaaminen mitenkään erikoista ole, mutta kyllä minä joskus voisin uudestaan mennä (jos joku muu maksaa). Noh, tärkeintä tänäänkin oli kuulumisten vaihtelu. Olemme nähneet viimeksi muutama kuukausi sitten...

Siskon tyttö oli meillä yökylässä. Ei saanut tulla minun sänkyyn nukkumaan :( Huonekaverin mielestä piti viime kerralla liikaa ääntä :D Lapsi oli tänään ihan väsynyt, mutta itki ja pyysi "kiik-kaak-kiik-kaak" ja pakko sitä oli vesisateeseen viedä keinumaan, ennen kuin likka lähtee omaan kotiinsa. Kun vanhemmat tulivat pihaan, olisi tyttö vielä tahtonut jäädä keinumaan.

Nyt kieriskelen ikävässä, vaikka siskon tyttö tulee meille hoitoon huomenna. Tiistaina lähden mummolaan Kangasniemelle, joten ei tiedä, koska seuraavan kerran näen tyttöä.

Palanen meidän perheen neitien hömppäjutuista:
Minä ja isosiskoni vertailimme äsken (kuten lähes joka päivä) "vauva"masujamme. Olemme kummatkin olleet ruoka-aikana kotona... :D (aidon näköinen on masu minulla, kamerasta on vain akku tyhjänä, ette saa kuvaa)Eikä minkäänlaista liikunta-motivaatiota! Onneksi pääsen mummolaan tekemään töitä, josko auttaisi.

3 kommenttia:

suvi kirjoitti...

ihana "vauva"-masu,voin kuvitella sen ilman kameraakin;)
sun pitää napata siskon tytöstä kuva kännykkään,ja ikävän yllättäessä katsella sitä:)

Virpi kirjoitti...

Uusi lukija ilmottautuu :)
Itse valmistunut maaseutuyrittäjäksi ja maatalon emäntänä tulen olemaan, toivottavasti! ainaki alku hyvä kymppi! Meille vaihdos parin vuoren päästä, toki vaan pellot ja mettät mutta jotain elään bisnestä olis tarkootus värkätä :) Käyhän vieraalemas myös täälä: http://tassuttajista-kaviollisiin.blogspot.com/

Maria Veikontytär kirjoitti...

Onnea ja Jumalan siunausta hyvin ja ahkeruudella suoritetusta ensimmäisestä opiskelu vuodesta. Olet jo vuotta lähempänä tavoitettasi! Kiitos talven iloisista hetkistä blogisi äärellä.