torstai 14. huhtikuuta 2011

Oktaani, setaani, viskositeetti, siis täh?

Kaksi vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan opiskelevani joitain oktaani- ja setaanilukuja ja viskositeettiluokkia. En edes tiennyt sellaisista! Huomenna minulla on tentti, johon tulee edellämainittujen lisäksi mm. polttoaineen samepiste, jäähdytys- ja jarruneste, rengasmerkinnät ja kuinka laskea traktorin perävaunun suurin sallittu paino. Wikipediasta löysin kaikki tarvitsemani tiedon, monisteista kun löytyi vain viskositeettiluokat yms, mihin lie loput paprut viskannut :D

Lukeminen on ollut todella vaikeaa! Yksi syy, miksi en pidä tv:stä... Miksi kaikkien kiinnostavien ohjelmien täytyy tulla juuri silloin kun minun pitäisi tehdä jotakin muuta? No nyt onneksi ne "hyvät" ohjelmat loppuivat, Tiina Jylhän kauneusklinikka ei kiinnosta.

Kohta menen ripustamaan verhoja alakerran asuntolaan :) Tänään täytyisi vielä pakata, saattaa tulla matkalaukullinen tavaraa kotiin vietäväksi, talvitakkeja ynnä muuta sellaista. Vaikea uskoa, että nyt on jo torstai... eilen halusin kotiin, nyt on vähän, että halutakko vaiko eikö :D Ensiviikolla on vain kolme päivää koulua, vähän "turhalta" tuntuu, mutta eipä voi mittään! Kahden viikon päästä matkaan viisi tuntia kohti Kuopiota ja sieltä Kangasniemelle :)))) Ei jaksa odottaaa!

Ei kommentteja: