maanantai 25. huhtikuuta 2011

Loma loppu, kohta alkaa uusi ;)

Näin kului taas yksi loma. Yllättävän hitaasti viisi päivää kului, mutta hyvä niin :) Lomaani mahtui lenkkeilyä, "äitinä" leikkimistä, nukkumista, laiskottelua, tv:tä (hui kamala!), syömistä ja vielä kerran syömistä. Yhtenä "aamuna" heräsin 14.55 ja toisena 6.40 eli aika sekalaista.

Bussimatkat koululle meni hyvin, yhtään humalaistakaan ei vastaan tullut.
Lähes heti asuntolaan saavuttuani vaihdoin lenkkivaatteet päälleni ja lähdin juoksemaan. Reilun tunnin juoksin, hölkkäsin ja kävelin pururadalla. Vähän oli vielä lunta ja oli kyllä kelju tunne, kun jalka upposi sinne sohjoon. Serkkuni soitti lenkillä minulle ja suunnittelimme vähän tulevaa "lomaani".

Torstaina lähden bussilla ja kahdella-kolmella junalla Kuopiota kohti serkuilleni. Perjantain vietän serkkuni kanssa tämän lukiossa kuunteluoppilaana ja illalla on jotain seurakunnan toimintaa. Lauantaina katsomme Tanskalaisen maajussin ja iltasella on myöskin seurakunnassa jotain tekemistä. En vielä tiedä koska lähden enoni kanssa mummolaan metsähommiin ja kait minä siellä piikailenkin ja kesällä sitten lisää. Ensi viikon sain siis vapaaksi, koska olen ollut tunnollisesti tunneilla ;) Toukokuun muusta aikataulusta en tiedä satavarmasti. Ensiapukurssi meillä on sekä pari näyttöä. Lehmät lasketaan kesälaitumille :) Yritän muistaa pitää kameraa mukanani, lenkilläkin olisi ollut kiva kuvata mm. palokärkiä, niitä oli useampikin nakuttamassa puuta.

Huomisesta koulupäivästä en paljoakaan tiedä, koska nettisivu, jossa lukujärjestykset ovat, ei toimi :( Mutta tiedän, että minulla on Maatilan työkoneiden (käytännön) tentti, joten enköhän minä sinne konehalleille sitten mene heti kahdeksaksi.

Nyt menen keittämään itselleni neljänviljanpuuroa ja valmistaudun nukkumaan menoon :) Ai niin... piti vaihtaa lakanat ja purkaa laukut... no ehtii sitä huomennakin!

Ps. Koko pääsiäisloman ajan olin miettinyt, kuinka minttuni jaksavat. Olin kastellut kunnolla ennen lähtöä ja pistänyt kelmun päälle, mutta se siitä huolimatta oli ehtinyt kuivua (kuten aavistelinkin). Yritetään elvyttää pienokaisia, kyllä ne vielä vihreitä ovat!

Pps. Äiti älä riudu siellä, vaikka olenkin KOLME viikkoa poies kotoa! Kyllä se aika nopeasti menee (toivottavasti).

1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Kyllä me pikkasen täällä eilenillalla räydyttiin ikävässä.
Onneks sulla on luvassa ensin Kuopion luxusta, jotta on pehmeä lasku.
Muista ottaa allergialääke joka päivä, on ulkona jo vaikka mitä hippusta!
Siu.