tiistai 19. huhtikuuta 2011

Lenkkeily on kivaa!

En tiedä mikä minut on joskus saanut lopettamaan lenkkeilyn. Sehän on kivaa! 50 minuutin juoksu-hölkkä-kävelylenkki oli virkistävää auringonlaskussa :) Muutama kuva kuva-albumissani. Testasin Tammelan pururadan. Alussa ei ollut lunta lähes yhtään, matkan edetessä tuli pitkä pätkä lumista tietä, melkein sohjoa, mutta kantoi vielä. Huomasin kyllä eron lenkkeillessä metsässä pehmeällä pururadalla kuin Helsingin keskustassa kovalla asfaltilla!

Huomenna ensimmäinen tunti alkaa kahdeksalta, konehalleilla käytännön juttuja (3½h). Iltapäivällä meillä on hitsausta (3½h) ja aamuisen käytännön tuntiin liittyvä tentti. Saa nähdä herättääkö aamuaurinko minut taas puoli seitsemän. Silloin voisin nousta jo ylös niin en olisi tunneilla kovin uninen ja naama turvoksissa. Täytyy myös muuten mainita, kuinka meitä taas hemmoteltiin päivällisellä! Lähes kaikkien oppilaiden (paitsi minun) suosikkia nakkia ja paistettua perunaa ja vielä kirsikkana päälle, erilaisia leivoksia, munkkeja ja täytettyjä sämpylöitä kahvin kanssa. Maistoinpa sitten suklaakakkua ja jotain vadelma(?)moussekakkua. Olivat onneksi todella pieniä paloja ;) Vaikka täytyyhän minulla on edes kerran viikossa tuollainen "herkkupäivä".

Nyt on suihkussa käyty ja iltapala syöty, pakkaan huomenna mitä pakattavaa on, ruoaksi iltapäivälle minulla on pekonia, kananmunia ja salaattitarpeet. Äitille tiedoksi, että olen kotona klo 20 jälkeen. Vihdoin voin sanoa, että menen nyt nukkumaan. Netti-tv:tä en ole katsonut pariin päivään, enkä katso nytkään ;) Ja kaikki iltatoimet on tehty hampaiden pesua lukuunottamatta. Alan jo edistyä! Vielä kun saisi kevennyksestä (laihdutus on kauhea sana...) näkyvät ja tuntuvat tulokset... tai ehkä ennemminkin tuntuvat. Kaikki aikanaan!

Öitä!

Ei kommentteja: