lauantai 23. huhtikuuta 2011

Leikitäänkö kotista part 2 + Maajuissille morsmaikku!!!

Ensiksi täytyy sanoa, että näin pitkää blogitaukoa ei ollut tarkoitus pitää. Ei ollut tarkoitus pitää taukoa ollenkaan! Ja kirjoitettavaakin ON ollut, mutta en näköjään ole saanut aikaiseksi niitä rustailla.

Olen tässä leikkinyt kotista. Siskon tyttö on meillä yökylässä. Omin neidin heti kun se meille tuli :D
Yöksi nappasin hänet kainalooni ja hyvin nukuimmekin. Pieni Kirppu vain tahtoi, että pidän hänestä kiinni, muuten päästi ilmoille sellaisen huudon, että olisi pian koko talo herännyt. Aamulla herättiin 6.40 ja menimme katsomaan Maisaa. Koko aamupäivän likka on roikkunut minussa ja ulkonakin ollaan oltu. Pitkien päiväunien aikana ehdin jo kaivata pientä eli toisin sanoen, otettaisko joku kerta uudestaan?

Kouluun menen maanantaina ja torstaina matkustan Kuopioon serkkuja tapaamaan. Sieltä jossain vaiheessa lähden enoni kanssa mummolaan metsähommiin :)

Ja asia, josta minun on jo pitänyt jonkin aikaa tehdä päivitys, mutta en ole muistanut... nimittäin Maajussille morsian! Eilen tuli maajuissien esittelyjakso, varsinainen ohjelma alkaa syksyllä. Itselleni löysin kyllä sopivan heidän joukostaan. Koittakaas arvata kenet! ;) Jakso on muuten katsottavissa Katsomosta!

4 kommenttia:

Karjakko kirjoitti...

Veikkaisin maajussi-Villeä. Vai menikö ihan metsään?

Anne-Mari kirjoitti...

Aika metsään meni, mutta Matiakselta löytyy kaikki, mansikka-(8ha!!), vadelma- ja mustikkamaat ja sillä on suomenpystykorvapentu!

Karjakko kirjoitti...

No sille sitten kirjettä kirjoittamaan :0)

Anne-Mari kirjoitti...

Meinasinkin, mutta näköjään maajuisseille voi kirjoittaa vain täysi-ikäiset :/ Olisin voinut mennä piiaksi, marjat ainakin olisi pelloilta kadonnut ;)