tiistai 19. huhtikuuta 2011

Lasittamista ja kuumetta

Tulin äsken keramiikkapajalta. Lasitimme viime kerralla tekemämme työt. Siinä meni kauan, koska emme upottaneet töitä, vaan sivelimme pensselillä. Huomasin, kuinka olin viimekerralla jättänyt työn viimeistelemättä, vähän harmittaa, mutta se nyt oli sitten tuollainen harjoitustyö.

Aamulla heräsin puoli seitsemän aikaan kun aurinko valaisi huoneeni :) Yöllä sen valaisi kuu...
Ensimmäinen tunti, koko aamupäivä, oli konehalleilla käytäntöä, tavallaan. Istuimme luokassa taukoon asti ja käsittelimme kuivureihin liittyviä asioita. Tauon jälkeen menimmekin sitten itse kuivuriin. Aika jännä paikka, ylimpään kerrokseenkin uskalsin, mutta ikkunasta en voinut katsoa suoraan alas. Sen verran jo siellä seisominen sai polvet tärisemään... Olisi ollut kiva ottaa sieltä kuvia, mutta en tiennyt sinne menosta ennen tunnin alkua, joten eipä voi mitään.

Ruokailun jälkeen meillä oli yritystietoa/-oppia/mitälie. Opettajan sanoin "purimme" tehtävämme, minä (ja hengessä oli mukana pari muuta oppilasta kun oli ryhmätyö) tein tulevaisuuden suunnitelmia mummolan tilalleni. Kyllä se hyväksytysti suoritettiin, mutta kuten jo aikaisemmin olen maininnut, ajan kanssa siitä olisi saanut vaikka minkälaisen! Täytyy nyt tyytyä huonoon arvosanaan... Ellei opettaja lue blogiani, koska aion joku kaunis päivä tehdä postauksen "suunnitelmistani".

Viimeisenä meillä oli matematiikan tentti. Helppo oli, mutta yhden tehtävän jätin kokonaan tekemättä. En muista miksi, mutta enpä kait muistanut mitä siinä pitää tehdä. Tentin jälkeen sai lähteä.

Koulussa oli tänään käymässä kaksi koiranpentua :) Voitteko kuvitella minkälaista kuumeilua täällä eräällä on ollut! Kun olisi niin helppo (helppo ja helppo, pyh!) ottaa pieni lapinkoiran pentu, mutta kun en vain pysty kuvittelemaan minua ja pentua täällä koulussa. Se ei tekisi kummallekaan hyvää. Minun opiskelut kärsisi ja pentu joutuisi olemaan yksin, ainakin ne ajat, jolloin tunneille ei voi tuoda koiraa. Niin ja eihän minulla ole rahaa :D Pakko odottaa siis ja hyvä niin :)

Nyt ajattelin lähteä lenkille, mutta kun kello on jo kohta puoli yhdeksän... Tekisi vain mieli käydä katsastamassa pururata, että onko metsä suojannut lumivalleja sulamiselta. Siellä olisi hurrrjan iso mäki, saisin kunnon mäkitreenin ;) Ulkona on vielä kaunis ilma, joten miksei... huomenna kuitenkin pääsen kotiin nukkumaan, tosin vasta illalla kun koulu loppuu neljältä ja täytyy vielä kokata jotakin, etten kuole nälkään. Pelkkä eväsleipä ei minulle riitä. Ja tiedättekös, tulin tänne painavan, täyden matkalaukun kanssa. Tuossa se lojuu sisältönsä kanssa lattialla. Siis mitä järkeä niitäkin oli tänne tuoda -_-' Huooooh! Mutta ehkä menen nyt sinne lenkille, ettei aurinko ehdi vallan laskea, enkä jää tänne jaarittelemaan!

Se on siis moro!

Ei kommentteja: