tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kaaaahvi on hyyyväää!

Tänään ehdin olla mukamas (seisoin ja katsoin) lattioita valamassa vain noin puolituntia, koska piti mennä hygieniapassitenttiin. Sitä edelsikin sitten useamman tunnin kurssi! Mikäs siellä istuessa, pää alkoi nuokkua ja luomet sulkeutua, piti hakea kahvia piristykseksi, mutta matikan tunnilla sitten kadutti. Olisin voinut olla superpallo ja pomppia ympäri luokkaa, mutta hillitsin itseni ja annoin aivojeni hoitaa superpallon virkaa. Kesti aikaa koota ajatukset, että mitäs se opettaja käskikään tehdä. Sydänkin päätti alkaa zumbaamaan, mutta ihme ja kumma, laskin hurrrrrjan monta tehtävää hetkessä ja lopputunti meni sitten johonkin, en enää edes muista mihin... Niin, ne aivoni taisivat hyppiä jonnekin kaukaiselle saarelle lomalle. Nilkka koitti päästä mukaan, nivelsiteet vain eivät venyneet ihan niin pitkälle. Kipeä on nyt. Siis se nilkka.

Tänään olen hyppinyt "pulapätäköissä", tai noh, en nyt sillä tavalla hyppinyt, kuin pikkulapset (,mutta arvatkaa onko tehnyt mieli?!). Nyt sitten tässä odotellaan, että päästään basilikaa viljelemään ja kakkoset tekivät eilen jonkinlaisen juustokakun meille läksiäislahjaksi (siis he lähtevät, työharjoitteluun). Voisihan sitä maistaa... ;)

Huomista päivää en muista... siis lukujärjestystä. Toivottavasti muistan sitä vielä tänään vilkaista, etten ole huomenna väärässä paikassa. Tjooh. Ai niin, huomenna on sikatentti :) Kivaa, repäistään siitäkin sitten vaikka 3/3.

Niin ja siis saan sen hygieniapassin. Yksi virhe oli (mistä minä voin tietää, että omavalvonnan sääntöjä/mitälie voi muuttaa myöhemminkin?).

Niin ja vinkkinä... suunnittelen jo täyttä (tai ehkä vähän vajaata) päätä arvontaa ;) Hihhih! Vähän täytyy vielä pohdiskella ja mietiskellä, mutta tällä viikolla pääsette jo osaillistumaan. Olkaa kuulolla!

Ei kommentteja: