keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Itkupotkuraivari

Eei. En itke, potki ja raivoa täällä, tuo vain kuulosti niin kivalta sanalta... Toisaalta VOISIN kyllä nyt itkeä, potkia ja raivota, a) aamulla täytyy herätä viiden aikoihin navettaan, b) huone on kuin sikolätti, c) haluu nukkumaan, d) ei haluu nukkumaan, e) haluu huutaa, f) syön toista levyllistä pähkinäsuklaata vuorokauden sisällä, g) hampaita vihloo, h) tahtoo kotiiiiiiin! i) kauankohan jaksan jatkaa tätä listaa?

Löytyy hupparia, Dimexin takkia ja housua, sadetakkia, kangaskassia, koululaukkua... Kuvan ulkopuolelta löytyy vielä kirja, nenäliinoja, paperia, kansio, iPod ja roskia

Yhdeltä työpöydältä löytyy roskia, pussukoita, lankaa, kuvastoja, liimaa, muovipusseja, paperipussia, voimistelunaru...

Sängystä löytyy itseni, tietokoneeni, kamerani, paitojeni ja huivin lisäksi suklaalevy...
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄITIIII! Äiti käske iltapesulle ja syömään kunnollista iltapalaa ja paupau! Iltamat jätin välistä. Keramiikkapajalla (ja taas unohdin painaa nimen muistiin) tein kannua, vielä kesken, josko ensi viikolla pääsisin tekemään loppuun. Siellä oli kivaa, hurjasti oli ideoita joita olisin halunnut toteuttaa. Ja se paikka! Vanhaan navettaan kunnostettu tila, jossa oli ihanat kattopalkit ja talonpoikaishuonekalut! Tässähän jo ihan masentuu kun olen vielä "jumissa" enkä pääse sisustamaan omaa kotia :( Onneksi minulla on suklaa lohtuna...Tosin nyt tekee mieli äitin tekemää sämpylää ja teetä. Taidan mennäkin, jotta pääsen vielä tämän päivän puolella nukkumaan!

4 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Pitäiskö sun todellakin saada poikaystävä?
Tuo alkaa olla jo huolestuttavaa vanhapiikoistumista.
Nyt pesulle, pisulle ja nukkumaan!

Anne-Mari kirjoitti...

Jaa-a, jos löyvät hyvän :D
Katos, taas jumituin koneelle! Ilta- ja aamupalan sain sentään tehtyä ja syön tässä samalla (niin niin, ei saa syödä tietokoneen äärellä...). Silmät harittaa. Vali vali valivali... vali... äkkiä nukkumaan minä!

Anonyymi kirjoitti...

Mistäköhän nuo maatalouskoulut noita verhoja hommaa, Kiteellä ihan samanlaiset asuntolassa :)

Aika uutena blogilaisena (tosin vuodatus.net:ssä) siun blogisi on ekoja mitä jäin lukemaan, ihania juttuja, monista asioista löysin itseni! Jatka vaan unelmien tavoittelemista, niin miekin! :)

Anne-Mari kirjoitti...

Anonyymi: No enpä tiedä :D Sen tiedän, että Hämeenlinnasta tulee päätös maalien väristä/sävystä. Tylsän harmaat seinät :(