sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Huooh...

Alan jo kyllästyä näiden sunnuntain otsikoiden keksimiseen :D

Aamulla heti herättyäni laitoin lenkkarit jalkaan ja menin pikkusiskon kanssa (kävely)lenkille. Reilun puolituntia kierreltiin katselemassa Jätkäsaaren muuttuneita "maisemia" (niin ruma paikka ettäh!). Oli todella lämmintä, tai noh, lähtiessä ulkona oli +3, mutta se kohosi nopeasti. Aurinko paistoi ihanasti :) Aamulenkit on mielestäni parempia kuin iltalenkit... Vaikka nytkin tekisi mieli mennä lenkille tuonne linnunlauluun!
Mustialantiellä linnut lauloivat minkä kurkustaan irti saivat, tien pauhu ei ollut mitään siihen verrattuna! Pahoittelen kuvan nurinkurisuuttaan, jollain ei ollut älliä pitää kameraa oikein päin :D

Aamupäivällä vein pikkusiskoja ja -veljeä virpomaan. Oli niin sydäntä raastavaa kuulla ekaluokkalaisen poikasen itku, kun ei olisi päässyt mukaan (ei ollut tehnyt vitsoja). Minä sitten annoin minun tekemäni ja maalasin "seepran" kasvot pojalle. Oli kyllä niin suloinen poika <3 !! Palkkaa tuli muksuille hyvin ja itsekin sain Rölli-munan ja rahaa :)

Bussimatkat kouluun sujuivat hyvin. Mitäs nyt yksi kuski naureskeli matkalaukulleni :D Mikä siinä on, että kun aion viedä tavaraa asuntolalta kotiin, käykin päinvastoin?! Hyvin kuitenkin laukku rullasi perässäni ja jaksoinpa yhdellä kädellä kiskoa sen portaita ylös asuntolaan.

Oih ja voih, nyt tekisi mieli mennä ulos kävelylenkille ja kuvata luontoa, mutta mutta, kamerasta on akku loppu. No jaa, äkkiähän se lataa ;) Saisin vähän kuvia kuva-albumiini. 11 plussa-astetta ja kevyt tuulenvire... Pitäisi sitten vielä keksiä, että mihin päin sitä lenkille lähtisi, Mustialanlammelle, Kaukjärvelle, Tammelan keskustaan vaiko metsään... Kaukjärvellä olisi kiva käydä, katsomassa onko muuttunut sitten syksyn. Odottelen vielä, että se akku saa itsensä ladattua ja lähden :)

Hui kamala unohdin arvonnan! Luokkalaiseni Peltsi saa toimia onnettarena, voittajan ilmoitan sitten :)

Ei kommentteja: