maanantai 18. huhtikuuta 2011

Heppastelua maasta käsin + ihana kylmäsavulohisalaatti

Mutta ensin vähän koulupäivästä :) Aamun ensimmäinen tunti oli maatilan rakennustöiden teoriaa, 9.50-14.10, välissä tunnin ruokatauko ja pienet kahvitauot. Erilaisia rakennusmateriaaleja käytiin, seinän ja katon "levyjä", harkkoja ja tiiliä. Videoita katsoimme jokaisesta aiheesta.

Toinen ja viimeinen tunti oli ruokakasvituotantoa. En nyt millään saa päähäni tunnin aihetta, taisin piirrellä lapinkoiran kuvia :D Jollain on taas välillä pentukuume ja kova sellainen! Kelläs olisi sijoitustyttö antaa tälle malttamattomalle?

Koulupäivän jälkeen hain kamerani ja suuntasimme tallille. Minä en ratsastanut, mutta otin paljon kuvia. Niitä en kyllä viitsi täällä julkaista, koska kasvoja ja yksityishevosia vilisee joissakin. Oli pieni hinku hypätä hevosen selkään :D Lompakkokin oli mukana... Maasta käsin näki erittäin hyvin toisten tekemät virheet. En onneksi alkanut huutelemaan mitään "Pidä kädet aloillasi", "kantapäät alas", "älä anna sen oikaista" jne. Olisi todella mielenkiintoista nähdä itseni ratsastamassa :D

Heppailun jälkeen kävimme heittämässä yhden oppilaan koululle ja menimme Forssaan ostoksille. Nälkäisenä ei kannata mennä kauppaan, mutta tällä kertaa siitä oli hyötyä. Ostin läjän kylmäsavulohta, joka on kyllä niiiiin ihanaa pelkältäänkin syötynä!

Mutta minä hillitsin itseni ja tein kylmäsavulohisalaattia :P
Salaattiin laitoin tummia viinirypäleitä, raejuustoa, salaattia, kylmäsavulohta, auringonkukansiemeniä ja kurkkua. Oli aika herkkua :) Olin niin nälkäinen, etten jaksanut alkaa asettelemaan annosta kauniisti lautaselle, joten en viitsinyt ottaa kuvaa ja laittaa tänne :D

Minun täytyisi vielä vaihtaa lakanat ja tehdä tulevan kotitilani tulevaisuuden suunnitelmia, se on siis koulutehtävä. Se on todella mielenkiintoista ja kivaa, mutta näin lyhyessä ajassa! Kaksi viimeistä oppituntia olen ollut poissa (hygieniapassitentti ja navetta), joten saa nähdä mitä siitä tulee. Kalvolla kun on rajallisesti tilaa kirjoittaa ja minä innostun helposti! Mutta nyt täytyy ryhtyä sitä tekemään tai joudun valvomaan vielä myöhään!

Ei kommentteja: