lauantai 9. huhtikuuta 2011

Eiliset hevosmessut

Eilen en jaksanut enään illalla päivittää kun olin aamulla herännyt 5.22 ja kotona olin vasta kymmenen maissa.
12.30 lähdimme Tamperetta kohti. Matka meni hyvin sukkelaan kirjaa lukiessa ja nukkuessa. Perillä minua vähän huolestutti se, että meillä olisi monta tuntia aikaa olla siellä, kun itse yleensä kierrän kaikki messut alle kahdessa tunnissa (vaikka jos se minusta olisi ollut kiinni, olisin viihtynyt pitempäänkin). Hyvin ehdittiin kiertää esittelypisteet, syödä, valokuvata (en kuitenkaan tänne laita niitä epäonnistuneita otoksia) ja tehdä koulutehtävää, käydä "rodeossa" ja katsoa hetki Kyra Kyrklundin valmennustuntia (joka piti jättää kesken, kun täytyi bussille ehtiä). Paljon sain kaikenlaisia kuvastoja ja esitteitä, tiedänpä mitä tehdä vapaa-ajalla... ;)

Muutaman koulun esittelypisteitäkin siellä oli. Vielä on kuitenkin mietinnässä, että menenkö maatalouskoulun jälkeen vielä jonnekin opiskelemaan. Lisää kun tahtoisin oppia, mutta ns. pakollinen opiskelu ei kiinnosta. Vaikkakin aika käytännön juttuna opinnot olisi, kun maatalouskoulun matikka, enkku, kemia yms. on suoritettu ja saisin vapautukset niistä. Mietitään lisää.

Univelkoja nukuttu poies, heräsin 14.45 ja nukkumaan menin jossain klo 23 maissa. Hyvä hyvä! :D
Navettaa on ensiviikolla vielä kolmesti, yksi iltapäivä ja kaksi aamua, sitten seuraavan kerran onkin vasta syys-lokakuun vaihteessa! Keksinköhän koko loman ajaksi tekemistä... Ottakaa minut tutustumaan tiloillenne! Ensivuonnakin kesällä on työharjoittelu, en muista olisiko ollut 5kk... Noin puolet kasvi- ja eläinjuttuja ja 4-5vko heppajuttuja. Tänä kesänä jo olisin päässyt yhdelle tilalle, mutta minulla ei ole autoa/mopoa, eikä tilalla asuminen onnistunut.

Ensi viikolla ihan normaalia menoa koulussa (toivottavasti) navettojen lisäksi. Seuraavalla viikolla alkaakin sitten jo pääsiäisloma :)

1 kommentti:

leila kirjoitti...

Varmasti mielenkiintoinen päivä!