sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Back to School

Vihdoin olen alkanut rentoutumaan näihin jokaviikkoisiin bussimatkoihin koulusta kotiin ja kotoa kouluun. Enää en jännitä mitään ja ulkona on tähän aikaan vielä valoisaa eli näen helposti bussin toiseltakin puolelta koulun tienviitan. Olin varustautunut sadetakkiin ja -housuihin sekä kumisaappaisiin ja niille olikin sitten käyttöä. Vettä tihkutti vähän, mutta tuuli pudotti oksilta vettä ja maassa oli lammikoita. Syviäkin, Mustialantie kun on niin hyväkuntoinen... kuoppainen ja halkeileva. Bussissa tuli kudottua sukkaa ja luettua Sireenien alla-kirjaa. Kädet ovat vähän veltot painavien kassien ja kylmälaukun kantamisesta.

Oli kiva huomata, että "kertomukseni" Maalaisunelmia kirvoitti muutaman kommentin teiltä! Kommentteihin en varmaan koskaan turru, niistä tulee aina yhtä iloiseksi :) Itseasiassa tuo kirjoitus sai minut innostumaan lisää ja voisin kirjoittaa vaikka kokonaisen kirjan aiheesta, mutta ymmärrän ja tiedän toki, että maalla asumiseen ja tilan pitoon kuuluu myös paljon muutakin kuin aurinkoisia kesäpäiviä, leppoisia ratsasusretkiä ja uintireissuja. Vielä en tiedä ehkä puoliakaan kaikista niistä vastoinkäymisistä ja onnettomuuksista, raharei´istä ynnä muusta, mutta arvatkaa vain, tahdonko tietää? (siis tahdon kyllä) :D Ja siihen "mies"-listaan pitäisi muuten vielä lisätä, että minua ei ainakaan saa moottoripyörien yms. kyytiin, joten ei mopomiehiä kiitos :D


Nyt uotellaan koulun alakamista. Huomenna heti ensimmäiseksi kemian tentti :S Ja tiistaina hygieniapassitentti! Jäiks. Siihen tenttiin minulla onneksi on vihkonen, josta voin opetella, mutta luulisi, että maalaisjärjelläkin selviää (sehän on itsestään selvää, ettei maahan pudonnutta lihaa tarjota asiakkaille). Niin ja toivottavasti se ei sitten maksa, rahaa en osannut varata mukaan, kun ei mitään summaakaan ole ilmoitettu!
Äitin tekemät rahkapiirakat houkuttelevat tuossa vieressä... isken niiden ja blogien kimppuun, hejsan ja jatkakaa täällä roikkumista ja kommentoimista ;)

Ei kommentteja: