keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Atshii

Niin... kevät. Siitepöly. Nuha. Kivaa. Ei. Kamala olo, näin lyhyesti ilmaistuna.Päivääni piristi kuitenkin kaksi asiaa :) Ensinnäkin, sain sikatentistä täydet pisteet! Ei muillakaan huonosti mennyt, neljä minun lisäkseni sai täydet ja monelta uupui vain pari pistettä.

Toinen asia, viideltä menen minä ja Peltsi keramiikkapajalle :) Saas nähdä mitä siellä teemme, katsommeko vain vai saammeko itsekin kokeilla. Kuten jossain/joissain aikaisemmissa teksteissä olen maininnut, tahdon sitten "isona" käydä kaikki mahdolliset kädentaito- yms. kurssit. No okei, ei mitään koristeiden valmistus- vaan ihan arkipäiväisten hyötyesineiden teko-kursseja. Esimerkiksi villan keriminen, pajutyöt, puun työstäminen esim. astioiksi jne. Niitä sitten joskus menen väsäilemään :)

Koulupäivä sujui tänään melko normaaliin tapaan. Aamupäivä oli kemiaa "labrassa" (ei se mikään HIENO labra ole kuten elokuvissa) ja iltapäivällä oli maatilan rakennustöiden teoria-tunti ja matematiikkaa. Maatilan rakennustyö-tunnilla aiheena oli betoni, mitä kaikkea siitä voi tehdä, miten valmistetaan yms.

Minttu on kasvanut kivasti viikossa. Itämisaika mukamas 2-3 viikkoa! Pöh ja pah. Kunhan en nyt tapa sitä. Lisää tahtoisin kaikkea istuttaa, mutta kuitenkin noin kuukauden päästä täytyy asuntolan huone tyhjentää, niin mitäpä järkeä siinä olisi?

Huomenna minulla on aamunavettaa ja iltapäivällä on vain yksi tunti (onneksi), joka on maatilan rakennustöitä (taisi olla teoriaa tämäkin). Niin ja tänään illalla olisi iltamat... jaksaakohan mennä... no jaa, katsotaan sitten!

Ei kommentteja: