tiistai 26. huhtikuuta 2011

+21,9

Tuon verran täällä on lämmintä varjossa :) (myöhemmin huomasin sen olleen sisälämpötila) Lenkille ei tee mieli mennä kuin vasta illalla, tosin Mustialanlammessa voisi pulahtaa (mutta kun se on niin mutaista). Takki ja farkut on vaihtunut mekkoon/tunikaan ja legginseihin.

Aamun ensimmäinen tunti oli maatilan työkoneita (suattoipi mennä viärin, mutta käytäntöä). Huolsimme niittosilppuria/-murskainta(?) ja sahasimme metallia. Tutustuimme myös kasvinsuojeluruiskuun (pah, minä menen luomulla!). Tunnin lopuksi meillä oli tentti, sen piti olla viime viikolla, mutta pidettiinkin se (onneksi) nyt vasta. Toivoa on, että läpi pääsin, mutta täysin varma en uskalla olla.

Ruokailun jälkeen meillä oli yritysoppia/-tietoa/mitälie (miksi en ikinä muista tuon nimeä?). Teimme tentin ja saimme lähteä. Tentti oli aika kamala... neljä tehtävää, jokaisesta sai kait viisi pistettä. Helposti tulee hylätty, mutta toivon tietysti pääseväni läpi :D

Viimeinen tunti oli ruokakasvituotantoa (teoriaa). Suorakylvöstä puhuttiin ja kirjoitettiin. Jotain jäi päähäni, aihe kiinnosti minua :) Tunnilla oli erään oppilaan koiranpentu mukana. Oli niin suloista kun opettaja ja pentu tuijottivat toisiaan nenut kiinni :D Koira vielä meni makaamaan opettajan papereiden päälle ja opettaja ei ollut moksiskaan. Pitäisiköhän minunkin hankkia pentu? Voisi kokeilla, vaikuttaako se arvosanoihin ;)
Arvosanoista puheenollen, en millään malttaisi odottaa kesäloman alkua, jolloin ajattelin (taas kerran) toitottaa arvosanojani. Todistusta emme saa kuin vasta kolmosella koulun loputtua, mutta suoritettujen kurssien arvosanat näemme netistä. Pistetään ne nyt tähän :D
(arvosanat 1-3)
Sikatalous 3    rehukasvituotanto 2     traktorin perusteet 2    maatilan työkoneet 3    englanti 2     yhteiskunta-, yritys- ja työelämätieto 3   liikunta 3
työturvallisuus ja tutor-toiminta (tukioppilaskoulutus) suoritettu, tekstiilityön  kurssi hyväksytty

Tyytyväinen olen siihen asti, kunnes saan jostain ykkösen. Se on odotettavissa kemiasta ja ruotsista, mutta ne on sen ajan murheita ne.

 Huomenna minulla on tieto- ja viestintätekniikkaa (toisinsanoen atk:ta), ruokakasvituotantoa ja maatilan rakennustöitä (teoriaa + tentti). Torstaina hitsausta ja maatilan rakennustöitä (teoriaa), siltä tunnilta joudun kylläkin lähtemään kesken pois, koska Kuopio odottaa!

Nyt leikkelen hevoslehdistä kuvia ja liimailen niitä (joskus, ehkä) "leikekirjaani" eli unelmakirjaani ;) Villasukkiakin pitäisi kutoa ja koulun kirjastosta lainaamiani kirjoja lukea. Villasukkia kudon niin kauan kun lankaa maailmassa riittää, uskokaa pois!

Ei kommentteja: