tiistai 8. maaliskuuta 2011

Tutor-koulutuksessa

Läksimme aamulla noin puoli yhdeksän aikaan liikkeelle koulun rakkaalla ja kamalalla Mölykaaralla. Jo autoon pakkautuminen oli vaikeaa, ihan takimmaiset istuimet eivät tainneet olla kunnolla paikoillaan, koska kiikkuivat kuin keinutuolit. Töyssyn tullessa takana istuneet löivät päänsä kattoon jne. Autosta myös kuului epämääräisiä ääni, mutta sehän vain lisäsi matkan jännitystä! Huisi matka siis.

Perillä menimme suoraan luennolle. Jotain tutoroinnista puhuttiin ja tietysti ensin esittelimme itsemme. En osaa sanoa kuinka monesta koulusta tutoreita oli, aika sekalaista sakkia :D Luennon jälkeen menimme kahville, saimme ison täytetyn sämpylän. Sitten menimme taas toiselle luennolle ja sen jälkeen syömään hernekeittoa. Siitä olenkin sitten kärsinyt loppupäivän. Ruokailun jälkeen oli taas yksi luento, meidät jaettiin kahteen osaan ja menimme tekemään tehtäviä. Sen jälkeen aikuiset pitivät meille "liikunta"tunnin, jonka jälkeen arvioimme aikuisten johtamistaidot.

Sitten olikin taas ruokailu, seitiä jonkinlaisessa kastikkeessa ja läskiäispullia. Pakkohan sellainenkin oli ottaa, kuinkas mones.... kymmenes? Kuitenkin, hyvää oli, kuten aina ennenkin ja juuri nyt tekisi mieli lisää.

Ruokailun jälkeen menimme lyhyelle luennolle, jonka jälkeen meillä saunavuoro ja vapaa-aikaa. Se aika kului ruutu.fi:stä Ankaraa isäntäperhettä ja jotakin kyytön maidosta juustoja tekevää miestä katsoessa. Se olennaisin asia, eli nimi on pahasti unohtunut enkä JAKSA klikata uutta ikkunaa auki ja näppäillä yhdellä pikanäppäimellä sivua auki. Löydätte sen kyllä, jos teitä edes kiinnostaa (äitiä varmaan kiinnostaa kyytöt ja juusto?).

Sitten läksin iltapalalle rantasaunalle. Jotkut olivat pulahtaneet avannossa! Hrrrr.....
Söimme kaikenlaisia hedelmiä ja juureksia/vihanneksia. Muuten ihan kiva, mutta minulle jäi vaihtoehdoiksi mandariinit ja viinirypäleet (vaikka pari palaa päärynää otinkin, mutta vähän kaduttaa ja kurkkua kutittaa). Syöminkien jälkeen meidät jaettiin ryhmiin ja teimme kaikenlaisia tehtäviä taas. Meidän piti esimerkiksi keksiä joku leikki, mitä sitten piti leikkiä kaikkien kanssa. Oli rikkinäistä puhelinta, lännen nopeinta, läpsyä ja tuolileikkiä... Kivaa oli. Sitten saimme huomiselle tehtävän. Meidän täytyy samoissa ryhmissä keksiä jotain puuhaa koko porukalle ja huomenna sitten esitetään ja tehdään ne. Meillä on tunti aikaa syödä aamupala, voin siis nukkua puolituntia pitempään kuin normaalisti :) Ja arvatkaa ketä väsyttää? No joo, ehkä sinuakin, mutta minä menen kyllä tämän postauksen (ja noiden kymmenien toisten immeisten postauksien) jälkeen nukkumaan! Huomenna kahden aikaan palailemme sitten takaisin Mustialaan. Jooh... väsyttääh...Öitääääh!

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Ja kato jossain välissä se dokkari "Elämä ilman rahaa" Areenalta.
Onko sulla vielä rahaa?

Anne-Mari kirjoitti...

Tulee mieleen Kaisan laulu "mul ei oo yhtään rahaa....."
On rahaa, pääsen kotiin asti.