torstai 24. maaliskuuta 2011

Rakkaani

(kuvia klikkaamalla saat ne suuremmiksi!)
Näistä kyllä huomaa aloittelevan harrastelijan kädenjäljet :D Näihin kankaisiin ihastuin, suorastaan rakastuin. Kangaskaupassa vietin viime viikolla tunnin etsien sitä oikeaa, nuo löytyivät kyllä ihan sekunnissa! Nuo oli kyllä todella nopeaa ja helppo tehdä! Niille minulla onkin jo tulevaisuuden suunnitelmia ;) Nuo vetoketjut eivät olleet niin kalliita, kuin mitä aluksi pelkäsin, 25cm mustaa piilovetoketjua maksoi 1,50€ Padasjoella jossain kangaskaupassa ja Eurokankaasta viime viikolla löysin 20cm 1,85€.

Nyt kaikki vaatteeni ovat valmiit ja huomenna onkin sitten vähän miettimistä, että mitä tekisin. Jos antaisivat tuhota kankaitaan... vaikka tyynyliinoihin? Toisaalta, minulla on yhdet villasukat kesken ja toiset pitäisi aloittaa, niihin aion kokeilla palmikkokuviota, kerran yritin ja luovutin. Nyt on apupuikotkin, jos helpottuisi (ennen käytin apupuikkona sukkapuikkoa).

Käsityöpäivän jälkeen suuntasimme Lammille liikuntakeskukseen. Toiset menivät pelaamaan sulkapalloa ja minä menin uimaan. Noin puolituntia "sammakkoa" ja puolituntia vesijuoksua ja sitten se alkoi... kamala kramppi MOLEMMISSA jaloissa! Sitä jo odottelinkin... No hetken altaassa koitin taistella vastaan ja hetkeksi helpottikin, sitten alkoi taas. Menin siis saunaan, kyllä eukot osaavatkin heittää löylyä! Noin kovia (ja hyviä) löylyjä en ole koskaan ottanut. Ihan sisuksissa tuntui... Saunan jälkeen menin kahviosta ostamaan jäätelön ja pari Elovena-välipalakeksiä, makuna kaura-puolukka. Todella hyviä! Jos olisivat halvempia, voisin aina herkutella noilla.

Nyt hytisen kylmissäni huoneessani, kohta täytyisi alkaa pakata, jotta ei aamulla tarvitsisi aikaisemmin herätä moisen takia. Huomennahan siis palailen kotio päin :) Tämä viikko on ollut minusta todella kiva ja mukava :) Evo on hieno paikka, ruoka hyvää, oppilaat ja henkilökunta todella mukavia (kuten olenkin jo maininnut). Yhteydenpito ei taida onnistua myöhemmin, koska en ole facebookissa (lälläslää), mutta näemmehän me aina joskus koulujemme yhteisissä jutuissa. Ja ainahan tänne voi kerjätä vierailulle... Ensiviikolla palaillaan Mustialan tunnelmiin, perjantaina ne hevosmessut Tampereella. Menee myöhäiseksi, kun vasta yhdentoista jälkeen illalla olen silloin kotona, mutta se on vain se yksi kerta ja vielä koulujuttu. Mutta niin... nyt alan pakkaamaan nämä vähäiset tavarani, kerrankin olin viisas, enkä ottanut mitään ylimääräistä. Monta paria villasukkia ei kuitenkaan olisi ollut haitaksi...

6 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Mamma arvas, että jotain rättirakkautta se täytyy olla.. villasukkarakkaus on hiipumaan päin näin kevään korvalla.
Myytkö mulle tuon ylimmän rahapussiks, vai olitko jo aatellu sille jotakin muuta käyttöä?

Anne-Mari kirjoitti...

Se saattaa olla aika iso rahapussiksi (n. 20cm leveä, 15cm korkea), mutta kai minä sen siulle voin antaa :D

Anne-Mari kirjoitti...

Ps. näitä voisi alkaa tehtailemaan lisääkin ;)

Sirkku kirjoitti...

Hyvän kokonen: sopii myös tusina kelakorttia ja muutama muu.
Nettipuoti pystyyn!

Anne-Mari kirjoitti...

Sovittu! Nyt pitää päästä unten maille kuuntelemasta kiroilevien, sotapelejä pelaavien Sakarin kaksoisolentoja. See ya tomorrow!

Anne-Mari kirjoitti...

*pelaavia

(argh, pilkunviilausta...!)