tiistai 22. maaliskuuta 2011

Paita valmis, hame vaiheessa ja laukku odottaa

Sain tänään tehtyä t-paidan valmiiksi. Muutoksen tein siinä, että lisäsin hamekangasta paidan etuosaan, koska alkuperäinen kangas oli mielestäni liian läpinäkyvä (eikä tullut mieleen laittaa kangas kaksinkerroin, mutta tulipahan nyt kiva yksityiskohta!). Lisään ehkä vielä jossain vaiheessa kuitenkin paidan helmaan toisen kerroksen, koska yllätys, yllätys, sekin (tietysti) on turhan läpinäkyvä.

Hameen kaavat sain vihdoin piirrettyä ja ompelin kaikki kangasosat yhteen. Nyt täytyy vielä huolitella helma ja lisätä narut (kietaisuhame kyseessä). Älyttömän helppo tehdä, ohje löytyi Suuri Käsityö-lehdestä vuodelta 2000 nro 7. Laukku on vasta suunnitteluvaiheessa ja teen sen, jos aikaa jää (ja kyllä sitä jääkin näillä näkymin). Sellainen pieni, jonne mahtuu kännykkä ja lompakko. Olisihan se kiva, jos sinne saisi taiteltua kangaskassin, yllätyskauppareissuja varten.

Nyt minua väsyttää ja täällä on jäätävän kylmä. Käperrynpä siis peiton syövereihin ja katselen jotakin elokuvaa :) Tällainen lyhyt postaus tänään!

Ei kommentteja: