torstai 10. maaliskuuta 2011

Marja-avokado-hedelmäpommipirtelö

En jaksanut lähteä ruokalaan syömään, eikä nälkäkään ollut mikään hirmuinen ja kaipasin jotain piristävää, joten pyöräytin pirtelön.

Maun mukaan erilaisia marjoja, itse pistin vadelmia, mustikoita, puolukoita ja tyrniä. Avokadoa puolikkaasta puolet, koska oli kiire saada syödä loput suoraan kuorista... :P Hunajaa iso plöräys, vaniliinisokeria sen verran, että tulee makua, mutta ei liian makeaksi. Hedelmäpommijogurttia purkillinen. Sitten vain surrautellaan tehosekoittimella niin, että pohjalle ei jää tiivistynyttä marjamössöä ja että kaikki marjojen kuoret yms. saadaan murskattua (en tykkää sellaisista pirtelössä).

Pukeutuminen asiaankuuluvasti:
(tai sitten ei kun en lihaa käsitellyt...)


"Verinen" essu, jonka sain enoltani ja tämän vaimolta synttärilahjaksi :) Essun pakkauksen jätin kotiin, mutta kai te pärjäätte vaikken siitä kuvaa laita. Verkkokauppa.com:ista näitä saa,  paketissa lukee: "Warning! Not for vegetarians!"

1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Oikeestaan minunkin pitäs hommata tollanen: olis kiva mennä avaamaan ovea naapurinrouvalle essu edessä.(Pikkuveli EI osta! Mulla on entisetkin velat maksamatta.)