tiistai 1. maaliskuuta 2011

Laiskuri

Niin, olenko ollut laiskuri vai enkö yksinkertaisesti ole keksinyt mitään kirjoitettavaa KOLMEEN päivään?! No eipä mitään ihmeempää ole tapahtunutkaan. Eilen vein pikkuveljeä hammaslääkäriin ja varasin samalla tarkastusajan itselleni. Sain sen tälle päivälle :) Tänään sitten tutkittiin, rapsuteltiin ja vähän kuvattiinkin ja onneksi ei reikiä löytynyt(alkuja sen sijaan...). Vihlonnallekaan ei varsinaisesti selitystä keksitty. Valkaiseva hammastahna kuulema sitä voi aiheuttaa, mutta enpä muista käyttäneeni sitä vähään aikaan (no enpä muista vihloneenkaan vähään aikaan). Sitä pahaa "banaanin" makuista mömmöä sain, yöh. Se on minusta ikävämpää kuin poraaminen ilman puudutusta ja SEN sentään olen kokenut valehtelematta ainakin seitsemän kertaa! (Oi niitä lapsuusaikoja, vihasin enemmän puudutusta kuin kipua :D ja edelleenkin...)

Hammaslääkäristä läksin sitten entistä kouluani päin :) Opettajalle täytyi viedä kahvipaketti ja veinpä myös jotain tulostuspaperiakin. Itse sain TET-todistuksen kahden vuoden takaa, olin onnistunut nimittäin sen hukkaamaan ja opettajalta löytyi sellainen vielä. Oli kiva pitkästä aikaa nähdä vanhoja opettajia ja oppilaita. Eipä siellä ollut mikään muuttunut :D Istuin (vapaaehtoisesti!!) maantiedon ja ruotsin tunneilla ysiluokkalaisten kanssa. On kyllä ruotsi pahasti ruosteessa, kun en osannut kappaletta kääntää enkä tehtäviä tehdä. Noh... viime vuonna minulla oli kuulema valunut tuskanhiki samaisen tehtävän kanssa :D Ensi vuoden ruotsin tunteja odotellessa...

Koululta menin suoraan päivittämään matkakorttiani. Minua ennen oli ainakin kymmenen ihmistä, mutta yllättävän nopeasti tuli minun vuoroni ja yllättävän nopeasti sain asiani hoidettua! Annoin vain opiskelija- ja matkakortin, virkailija-kukalie teki pari temppua ja olin valmis lähtemään. Elokuun lopussa täytyisi sitten muistaa käydä päivittämässä korttia taas ja huomisesta alkaen ostaa aikuisten lippu kuljettajalta (a-p-u-a miten kallista!).

Nyt kyllä jo alkaa väsyttää ja olisi aika unelma päästä tähän aikaan nukkumaan! No eilenkin ennen yhtätoista mutta silti... Ja huomiseksi pitäisi laittaa herätys taas soimaan, etten ole yöpaitasillani kun mummo tulee :D (vaikka on niinkin käynyt).Päivitellään kun keretään/jaksetaan!

2 kommenttia:

blueberrypie kirjoitti...

Oli kiva nähä eilen! Ja hyvää synttäriä !! T. Annis

Anne-Mari kirjoitti...

Niin oli :) Kiitoooos!