sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kun löysin kangaskauppaan...

... olisin tahtonut omistaa koko liikkeen. Elikkä siis, ensiviikon käsityökurssia varten täytyi saada kankaita. Ja sainhan minä, en kuitenkaan sitä valkoista liehuvaa kangasta, mitä ensiksi aioin. Ostin kukkakuosista sinistä/liilaa kangasta hameeseen, valkoista paitaan/paitoihin ja vetoketjun hameeseen sopivaa laukkua varten. Minulla on pari mustaa toppia, joiden helmassa on toisessa reikä ja toisessa maalia, niistä leikkaan ehkä suikaleet hameen joustavaksi vyötäröksi. Kankaista laitan joskus kuvia, jos muistan ottaa ennen vaatteiden valmistusta. Kaavoja minulla ei ole, asuntolaan unohdin pari käsityölehteä, josko niissä olisi sopivat kaavat ja luulisi nyt, että siellä koulullakin joitain kaavoja on.

Kunhan saan oman kodin ja paljon rahaa, ostan ompelukoneen ja saumurin sekä monta tuhatta kiloa kangasta ja ompelen vaatteeni itse. Ja olenpa päättänyt vaihtaa tylsän tumman tyylini värikkääksi "hippi"-tyyliksi. Yhtä valkoista toppia lukuunottamatta kaikki toppini on mustia, yksi pitkähihainen on harmaa, huppareita on harmaa ja vihreä, harmaa neule, harmaa t-paita, oranssi ja valkoinen (ihana) paita... Ihan liikaa vaatteita, eikä tuossa edes ole läheskään kaikkia! Voisi ihan tosissaan ottaa itseäni niskasta kiinni ja lähettää eteenpäin pienet, rikkinäiset ja käyttämättä jääneet vaatteet. En onneksi osta uusia vaatteita kovinkaan usein. Minulla on esimerkiksi yksi seitsemän vuotta (!!) vanha hame, joka muuten sopii vielä! Housut ja uusimmat vaatteet ovat ne lyhytikäisimmät.

Nyt varmaan pitäisi mennä nukkumaan, tähän aikaan keittiössä blogin päivittäminen tuntuu siltä, kuin minulla olisi "ylikirkas taikalaatikko" ja pärelamppu valonani eli toisinsanoen tietokone ja liesituulettimen valaisin. Ulkoa verhojen raoista tulee valosaastetta, digiboxissa palaa punainen "off"-valo... Olen alkanut pelkäämään punaisia valoja, lienkö katsonut liikaa pelottavia elokuvia? Enää en uskalla... Eikä niissä ole edes mitään järkeä. Ja nyt meni taas jaaritteluksi ja haukotteluksi, voisin mennä nukkumaan, jotta jaksaisin taas huomenna palailla kouluun. Öitä!

Ei kommentteja: