sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Koulua odotellessa...

Ja taas on jätetty koti ja lähdetty "maailmalle". Bussimatkat sujuivat ilman mitään ongelmia, pysyin jopa hereillä koko matkan sukkia kutoen. Lumen määrä on jo vähentynyt, pääsinpä jopa kahlaamaan "pulapätäköihin" (=Tirtetan nimitys kuralätäköille) ihan huomaamattani. Ihmettelinpä vain siellä pimeässä tienposkessa, että mikäs tuo ääni on ja ohiajavan auton valaisemana huomasin käveleväni suuressa lätäkössä... Ihme ja kumma, kengät pysyivät kuivina, vaikka melkein nilkkoja myöten siellä polskin :D Otsalampun pistin vasta tienhaarassa päälle, koska usein on bussit pysähtyneet ja luulleet minun haluavan kyytiin taiteillessani lamppua päähäni.

Navetta tuoksui kilometrin päähän, heti kun hyppäsin bussista pois. Plussa-asteita oli, suorastaan lämmintä verrattuna niihin yli kolmenkymmenen asteen pakkasiin. Jos se kevät menisi nopeasti ohi ja tulisi kesä? Jos voisi ohittaa loskakelit ja allergiat? Kestän näköjään pakkasia, mutta en loskaa... Kumisaappaita vain etsimään. Omat Nokiat saattavat löytyä vaatekaapista (toivottavasti), koulun hankkimat turvakärjelliset oli piilotettu ja vain toisen olen löytänyt (no enpä ole sitä toista kerennyt vielä edes kunnolla etsimään, saattaa löytyä luokkalaisten saapaskasasta, onneksi omissani on nimeni). On nämä ihmiset täällä vain niin mukavia! No, oikeasti suurin osa on todella mukavaa porukkaa (selvänä), mutta sitten on ne muutamat, joiden kanssa ei tahtoisi olla missään tekemisissä.

Kohtpuoliin pistän silmätipat silmiin ja voi kuinka tahtoisin mennä jo nukkumaan, mutta... koskaan ei ole niin käynyt, kun olen aikonut. Huonekaverikaan ei ole vielä tullut, enkä edes tiedä tuleeko tänään, netti-tv:tä yleensä katson iltaisin (vaikka niinhän EI suositella) ja villasukasta sain bussissa kantapään valmiiksi ja olisi niin kiva tehdä se heti loppuun. Eilenkin illalla oli vain pakko "uhmata äitin käskyjä" ja saada kerittyä kolme kerää lankaa palloiksi, vaikka olisi pitänyt mennä nukkumaan. Ja voi hurja, nyt tekisi mieli piirtää unelmieni kodista perusteellisen, yksityiskohtaisen kuvan/kuvia! Pitikin saada inspiraatiota jostain blogista ja varsinkin tästä! Kunhan saisin edes iltapalan syötyä ja purettua tavarat ja APUA, huomenna on rehukasvituotannon tentti!!!! Ehkä herään aamulla vähän aikaisemmin lukemaan sitä, kun koulu kuitenkin alkaa vasta 9.50. Ja tenttikin on vasta puolenpäivän jälkeen...

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Hah-haa! Luulin, että olet plokannut uuden, ihanan, maalaisromanttishenkisen sisustusblogin! Mitähän inspiraatioita sitä mamman blogista saa - varmaan tiski-inspiraatiota.
Oikein iloista ja tervettä kouluviikkoa sinne Mustiljaan!

Anne-Mari kirjoitti...

No ei, kun kuva riihestä :D