keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Ja jälleen täällä

Aamulla suunnittelimme ohjelmaa muille oppilaille ryhmissä. Päätimme pelata kahden tuulen välissä.
Toiset ryhmät olivat sitten keksineet mm. norsupalloa, Maa, Meri ja Laiva-leikin ynnä muuta. Aika urheilupainotteinen oli koulutus, mutta se on vain hyvä! Saimme peli-ideoita toteutettavaksi tuleville ykkösille.
Meidän ohjaustaidot arvioitiin pelien aikana, kuinka hyvin ja selkeästi kerroimme pelin säännöt, saimmeko kaikki osaillistumaan jne. Enemmän tuli kaikille positiivista kuin negatiivista palautetta ja kaikilla oli hauskaa.

Tänään suunnittelimme myös tuleville ykkösille vapaa-ajan toimintaa ja esittelimme tänhetkiset jutut. Vähän pisti kateelliseksi kun eräässä koulussa on nyrkkeilyä ja uintia, vielä koulun kustannuksella! Tosin kyllä meillekin järjestettäisiin sellaista, jos olisi tarpeeksi monta halukasta. Meiltä taitaa vain löytyä enimmäkseen sohvaperunoita?

Ruoka siellä paikassa oli ihan hyvää, mutta meidän poppoo ainakin sai kärsiä vähän isommista vatsavaivoista... Aamupalan jälkeen piti käydä kahvilasta ostamassa täytetty sämpylä, mehu ja ison pikkuleivän, koska nälkä ei meinannut lähteä. Mitäs en syönyt kunnolla :D Mutta se pikkuleipä oli kyllä hyvää..... :P

Koulutus loppui vähän ennen kahta. Saimme todistuksen kolmiosaisen koulutuksen ensimmäisestä osasta. Seuraava on syksyllä ja viimeinen on aktiivisille tutoreille. Se viimeinen on ehkä enemmänkin työelämään liittyvää :)

Eilinen Mölykaara oli vaihtunut Tööttiin ja matka kokonaisuudessaan sujui jouhevasti, lukuunottamatta sitä, että Töötillä on tapana sammua esimerkiksi risteyksessä. Niin ja pysähdyspaikalla auton lukittua päästeli sen ihanan sulosoinnun: "TÖÖÖÖÖT!!!". Tuli ajettua vähän sinne tänne ja vähän tonnekin. Tampere kierrettiin ja ajettiin läpi. Tarkoituksettomasti. Tyyliin: "missä on 12-tie?", "käänny tuossa", "äsh, olisikin pitänyt kääntyä vasta tuolla" jne. Tulipahan nähtyä Särkänniemi ja Näsinneula, Pirkkahalli ja vanhoja puutaloja... Sitten ajoimme ainakin Hauholla ja jossain, missä oli ihania rintamamiestaloja. Matka kesti varmaan puolet aiottua kauemmin, mutta ei se haitannut ja kuskilla pysyi hermot :) Jopa silloin, kun pari viisasta pyöräilijää pyöräili keskellä ajokaistaa pyörätien sijaan...

Perille Mustialaan pääsimme kuitenkin ja ruokalan keittäjä oli jättänyt meillekin ruokaa :) Pizzaa, mandariineja ja jugurttia. Kyllä passas. Menimme vapaa-ajan tilaan katsomaan videota meidän helmikuisista iltamista. Kun naamani ilmestyi ruudulle, olin ehkä hieman järkyttynyt. "Teenkö minä tosiaan aina noin?", "miksi minä vääntelen naamaani?". Huoh... no kukapa kokoaikaa miettii, että miltä näyttää ja mitä tekee (varsinkaan sitä).
Nyt yllätys yllätys väsyttää, mutta menen nukkumaan vasta sitten, jos netti-tv ei suostu toimimaan tai jos sieltä ei tule mitään hyvää ohjelmaa. Paitsi minulta on vielä katsomatta tämä video! Naisesta, joka elää ilman rahaa... Interesting.

Ei kommentteja: