maanantai 14. maaliskuuta 2011

Ensiviikolla Padasjoelle ompelemaan!

Otsikko jo kertoo vähän. Meillä on siis ensiviikolla intensiiviviikko, eli vaihdamme viikoksi koulua/oppilaitosta. Vaihtoehtoina oli mm. Evo (metsä), Sairio (meijeri) ja muutama muu. Minä valitsin ykkösenä Padasjoen tekstiilityökurssin. Toisena olisi ollut kait saman paikan kotitalouskurssi. Koulu maksaa 20 euron edestä kankaita/yms. tarvittavia materiaaleja, loput kustannetaan sitten itse. Tiedän jo, mitä haluan tehdä, olenkin siitä jo maininnut ;) Kuvitelkaa nyt, tällainen maisema ja tuulessa liehuava valkoinen kesämekko, tulee ihan Kreikka mieleen (vaikken koskaan ole käynyt):


Vielä täytyy miettiä mekon mallia, pitkä vai lyhyt, kuinka monta kerrosta, minkälainen yläosa jne. Olisikohan minulla jossain käsityölehdessä sopivaa kaavaa... Vaiko löytyisikö sieltä koululta, vai täytyykö suunnitella kokonaan itse?

Asumisen olen ymmärtänyt sellaiseksi, että iltaisin/koulun jälkeen saan kuljetuksen jonkun ammattikoulun asuntolaan. Ruokailusta en tiedä muuta kuin, että lukiossa on kioski ja lähellä kauppa, mutta pikkunaposteltavaa kehoitetaan ottamaan mukaan ja varmasti otankin! Vielä en tiedä, ostanko kankaat etukäteen vaiko sieltä... Mutta VÄHÄNKÖ KIVAA?!

1 kommentti:

Maria Veikontytär kirjoitti...

Kesämekkosuunnitelmasi kuulostaa NIIIN kesäiseltä!