maanantai 21. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen päivä Evolla, Padasjoella ja käsityökurssilla

Aamulla en jaksanut mennä ruokalaan aamupalalle vaan keitin itselleni puuroa. Pakkaukset jäi eilen kesken, koska uni voitti. Siispä äkkiä tärkeimmät tavarat muovikassiin ja ruokalasta hakemaan leivän matkaevääksi. Automatka Hämeenlinnaan meni hyvin, olisi tehnyt mieli nukkua, mutta pysyinpä kuitenkin hereillä, Saichevagen kun on kyseessä... No jaa, eipä se vielä ole ojaan lentänyt tai muutakaan, mutta istuimet ovat niiiiin ällöttävät :D Miettikää nyt! Siellä on istunut kesähelteillä hikisiä/kirppuisia oppilaita metsähommien jälkeen. Hyi.

Hämeenlinnassa vaihdoin Evolle menevään bussiin. Perillä heitettiin matkatavarat lukkojen taakse ja lähdettiin Padasjokea kohti. Koululla pääsimme heti syömään, pinaattilettuja ja vesimelonisalaattia! NA-MI!
Sitten menimme käsityöluokkaan suunnittelemaan vaatteita, joita olisi tarkoitus tällä viikolla tehdä (ja mielellään saada valmiiksikin :D). Opettaja oli mukava ja rento, saamme "napostella" ja pitää taukoa kun siltä tuntuu ja se on hyvä, koska ei koko päivää jaksaisi ompelukoneen ääressä putkeen istua.
Kahdelta pääsimme välipalalle ja sen jälkeen jatkoimme taas hommia. Minä en meinannut löytää sopivaa kaavaa hameelleni, joten päätin tehdä siitä kietaisuhameen ihan siksikin, että kangas ei ole joustavaa ja piilovetoketjun halusin käyttää laukkua varten. Ehdin jo piirtää yhdet kaavat hameelle kun löytyi vielä paremmat. Huomenna sitten piirrän ja leikkaan ne ja pääsen ompelemaan :) Tänään sain myös piirrettyä ja leikattua t-paidalle kankaat. Hihat piti tehdä uusiksi, koska minulla on niin iso haba (hehhheh), että täytyi suurentaa kaavaa. Sainpa sitten sellaisenkin idean, että valkoiseen t-paitaan lisään vielä hamekankaasta etuosaan jonkinlaisen kuvion tai jotain...

Puolineljältä lopetimme ja palasimme Evolle syömään ja majoittumaan huoneisiimme. Tämä on oikein viihtyisä paikka, varsinkin kesällä mahtaa olla kaunis. Huoneeni ikkunasta näkyy Vihreä talo ja jonninmoinen lampi/järvi/mikä-lie. Jos olisin yhtään enemmän kiinnostunut mettähommista, tulisin tänne opiskelemaan! Henkilökunta ja oppilaat ovat mukavia. Viime yönä niskani jumittui ihan kunnolla, en pysty kääntämään päätäni toiseen suuntaan, mutta täällä on JOUSTINPATJAT! Ja toivottavasti täältä saamani tyyny olisi hyvä, jotta huomenna ei tarvitsisi kärsiä (niin ja särkylääkettä voisi ottaa...). Hierojalle kun vielä pääsisi niin aijjjaijjjai, jäisin tänne heti asumaan!

Iltapalaksi saamme pannukakkua :P Saavatkohan ne opiskelijat mitään, jotka menivät Mustialaan... Epäilen!
Kohta voisin mennä Vihreään taloon, siellä on pingis- ja biljartipöytä, tv ja muuta sellaista. Sukkapuitkotkin on mukana, meinasin jo puukottaa sellaisella jalkaani kun törrötti kassista. Kirjojakin otin mukaan jopa kolme kappaletta, mutta kun aloitin lukemaan Sireenien alla, vaikutti kirjan alku hurjan tylsältä! Äiti, onko se tylsä (tai kuka muu tahansa voi vastata, jos on lukenut)?

Ei kommentteja: