maanantai 21. helmikuuta 2011

Vähän kuumeilua ja vähän "herkuttelua"

Eilen kotona oli vähän kipeä olo, illalla koululla mittasin kuumeen, "vain" 37,5. Tänään aamulla oli onneksi enää 37,2. Tällä hetkellä on vain vähän tukkoinen ja väsynyt olo. Pari tuntia sitten olimme Prismassa "shoppailemassa". Tuli sitten ostettua Saarioisen tonnikalapizza, Snickers-jäätelöpatukka, omenamehua ja särkylääkettä. Nyt pitäisi sängystä siivota takki ja toppahousut pois (Kyllä! Kamalan iso homma!) niin voisin ehkä mahdollisesti (eli ei) mennä nukkumaan tai ainakin lukemaan L.M.Montgomeryn Sinistä Linnaa.
Sitä ennen kerron tämän päivän opiskeluista iha vain muodon vuoksi, tämä päivitys olisi muuten liian lyhyt.

Ensimmäinen tunti oli klo 9.50 tietotekniikkaa. Teimme ATK-ajokortin harjoituskokeen, periaatteessa olen nyt opiskellut tämän kahdesti, koska yläasteella meillä oli nämä samat jutut. Ei harmita mitenkään, edelliset opinnot antoivat hyvän pohjan nykyisille ja entisillä en mitenkään (ehkä) selviäisi, niin hyvin olin jo ehtinyt unohtaa asiat.

Toinen tunti oli yritystietoa. Teimme vieläkin sitä ryhmätyötä tilan uudistamisesta. Tahtoisin kyllä ennemmin oppia esimerkiksi lakipykäliä ja ihan kunnolla kaikkia maatilan kustannus-juttuja... :/ Ja eipä muitakaan oppilaita tunnu nämä tällaiset kiinnostavan (kun eivät tunneillekaan ilmaannu).

Viimeinen tunti oli rehukasvituotantoa. Hyvä pinna opettajalla on, täytyy sanoa! Eräs oppilas käyttäytyi kuin apina, kuten aina näillä tunneilla,  kiipeilee pulpeteilla, piirtää opettajan kalvoihin, leikkii rallia opettajan tuolilla tai muuten vain huutelee tyhmiä. Kertaakaan en ole nähnyt tämän opettajan edes hermostuvan, aina jaksaa hymyillä ja olla iloinen :) (nyyh ja jossain vaiheessa se eläke-ikä tulee...).

Keskiviikkona muuten pääsemme ehkä Raision Ikeaan! Ja mitäs tämä likka siellä tekee? Syö :D Onneksi pistin bussirahat säilöön, ei tarvitse pelätä, että käytän ne jossain vaiheessa. Niin ja apua! Kohta on minulla hiihtoloma :) Minun pitäisi nähdä kahta kaveriani (viimeksi näimme joulun alla?) ja voisihan sitä NUKKUA! Niin ja nytkin voisi, joten... Nähdään taas :D

Ei kommentteja: