tiistai 1. helmikuuta 2011

Tänään meillä oli ensinnäisenä maatilan hommia. Aika hyvin saimme aamupäivän kulumaan jättilumikasan tuhoamisella etukuormaajalla. Eikä ollut edes mitään hurjan vaikeaa. Kasattiin siis lumet peräkärryyn, jonka ajoimme jollekin "tunkiolle". Sekään ei ollut vaikeaa. Tosin minä ja toinen oppilas ajettiin ensimmäisillä kerroilla penkkaan, koska lunta oli vielä maassakin hurjasti. Ei sentään tarvittu apua. Vaihdetta pienemmälle ja yritettiin uudestaan ja jo irtosi. Minulla meni tunti peräkärryn täyttämisessä, opettaja täytti ja tyhjensi samassa ajassa... ja tyhjennyspaikka ei ollut kauhian lähellä (ei kyllä kaukanakaan).

Iltapäivällä oli sikataloutta. Olen kyllä nyt niin väsynyt, että en jaksa hurjasti miettiä, että mitä siellä mahdoimme puhua :D Viimeinen tunti oli matematiikkaa. Tarkistettiin tentit, sain kolmosen. Ajattelin, että "Jess!", opettaja sanoi, "Arvosanat ovat ykkösestä viiteen", ajattelin: "nojaa, ykkösestä kolmeen-taulukossa saisin kakkosen...". Eipä silti haittaa, sain sentään keskivertoa paremman...

Tunnin jälkeen kävin syömässä ja tulin nukkumaan. Viime yö meni aika huonosti... Nukkumassa olin joskus kahden maissa eli unisaldoksi jäi noin viisi tuntia. Nyt äsken heräsin, kohta lähden Peltsin kanssa Lopelle. Se on siis moro!

Ei kommentteja: