torstai 10. helmikuuta 2011

Polypop-hyytelön "halpis"versio

Äitini kävi kerran markkinatutkimuksessa maistamassa Polypop-hyytelöä. Kun tuote tuli myyntiin, äiti toi meille lapsille maistettavaksi. Minusta oli hieman karvasta, mutta silti pidin siitä. Hinta kuitenkin oli liikaa vedestä, sokerista ja tilkasta mehua. Tänään tein sitten itse marjahyytelöä hyytelösokerista, vadelmista ja mehusta. Se oli todella nopeaa ja helppoa!
(kuudelle hengelle)
Marjat (saa olla jäisiä) tarkoiluastioihin, kiehauta 2,5-3dl vettä+tilkka mehua ja lisää sitten hitaasti 1,5dl hyytelösokeria hyvin sekoittaen. Kun liemi on kirkasta, kaada tarjoiluastioihin marjojen päälle ja pistä hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Oli muutes tosi hyvää, joskin makeaa, vielä kun olisi saanut kermavaahtoa päälle... ja tätä voi käyttää esimerkiksi kakkujen koristelussa, mmmmm!

Nyt minun täytyy haukata vähän iltapalaa ja mennä nukkumaan, aamulla kun pitää mennä navettaan ja sieltä suoraan tunnille haisemaan. Jeah! Ja vihdoin sain kaakaon väriset lakanat pyykkiin, äääh, ne pitäisi ripustaa kuivumaankin... eeehkä ne siellä jaksaa huomiseen odottaa...?

1 kommentti:

Sirkku kirjoitti...

Äiti lukee kivan välipalavinkin lapsensa blogista ja kiittää vinkistä. Aloitamme vadelmasta.